BgWoman Взаимоотношения Нека ти видя пръстите, скъпи!

Нека ти видя пръстите, скъпи!

571
0

Ама какво не се изследва в днешно време, направо не е за вярване. Учените не си дават почивка в желанието да разшифроват и последният детайл, който да даде повече информация за човека, а както ще стане ясно в случая – за мъжа. По проучвания на канадски учени, достатъчно е да погледнете безименния пръст и показалеца на любимия, за да имате представа с какъв всъщност мъж си имате работа.

пръсти

Съдържание

Ако безименния пръст е по-дълъг от показалеца,

пред вас стои истински мачо. Смел, напорист, устремен, нищо и никой не би го спрял в желанието да превземе крепост, жена или кариера. Способен е да рискува, да се концентрира, да изкарва пари, да омайва жени , с него никога не е скучно и никога не си сигурен кога ще те запокити в трета глуха. Те са мъжете торнадо. Ако сте хазартна личност, може би това е вашият човек, но се пригответе да сте втора цигулка- и то в най-добрия вариант.

Показалецът е по-дълъг от безименния.

Мъжът е направо създаден да се грижи за семейството си, той е вашата опора, той е здравата стена, зад която сте се приютили и никакви ветрове и бури нямат шанс да объркат живота ви. Той е сигурен, толкова сигурен и предсказуем, че чак скучен понякога. Но вие пък искате точно това – спокойствие и сигурност. В такъв случай поемете инициативата в свои ръце, защото това е единственият начин да му покажете, че го предпочитате такъв, какъвто е.

Ако се чудите каква е причината в тези толкова големи разлики, същите учени безгрижно ще ви отговорят с една дума: тестостерон. Всичко е от нивото му. Е, него не можете да видите, но пък погледнете пръстите!

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here