BgWoman Отслабване Обмяната на веществата и отслабването

Обмяната на веществата и отслабването

816
0

Отслабващите често недооценяват значимостта на предразположението към напълняване, която е предизвикана от характера на обмяната на веществата в организма. За това какво е обмяна на веществата, какви фактори могат да я нарушат и как можем да отслабнем, влияейки на обменните процеси прочетете следната статия.

За обмяната на веществата

обмяна на веществатаТрябва да се има предвид, че в организма на човека, както между прочем и при другите живи същества, едновременно могат да протичат два взаимно уравновесени процеса: всичко в тялото ни постоянно се разрушава отделяйки енергия и всичко постоянно се възстановява за сметка на употребяваната от нас храна, така че видимо няма никакви изменения. Равновесието между тези два процеса е и същността на така наречената обмяна на веществата.

Обмяната на веществата може да съществува като такава, когато двата процеса за отделяне на енергия и възстановяването и напълно съотвестват един на друг, но единият от тях може да преобладава. Ако в някакво отношение преобладава процеса на разпад и отделяне на енергия, за такива хора се казва че са „кожа и кости“… Такива хора отслабват. Ако обаче преобладават натрупващите, строителните процеси, то имаме точно обратното явление… Такива хора страдат от наднормено тегло.

Ако поради някакви причини е повишен тонуса на ерготичния отдел на хипоталамуса, то имаме хора от „кожа и кости“… И човек отслабва. Ако пораради някаква причина е повишен тонуса на трофичния отдел – тогава са засилени процесите на натрупване, отлагане… Така че споменатото по-горе преместване – ето това е и устойчивото отклонение на обмяната на веществата в едната или другата посока въз основа на устойчивото изменение на тонуса на съответния раздел на мозъка. Следователно, към регулаторното изместване могат да доведат различни фактори, въздействащи на регулаторните центрове на мозъка.

Как да отслабнем променяйки обмяната на веществата.

С помощта на акопунктурно програмиране (АП) обмяната на веществата може се промени за постоянно в нужната посока, примерно в посока към отслабване… Организмът лесно се разделя с излишните килограми.

Настройте се към отслабване!

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here