BgWoman За дома Пране на дивани

Пране на дивани

14
0

Пране на дивани

Всеки домакин на жилище е на ясно, че за да съхрани една вещ, трябва добре да я стопанисва. Освен всичко останало към грижите се добавят периодични профилактики, почистване и освежаване. Така стои въпроса с меката мебел, както в дома, така и в офис, антре, кабинет, а дамаската дивани, често се оказва повече от капризна.

Пране на дивани се извършва професионално от фирми по почистване. За него е нужна известна доза сръчност, умения и опит.

Меката мебел в дома често има фини и специфични покрития, чието периодично изпиране и почистване от прах и петна налага професионално отношение.

За пране на дивани може да се обърнете към професионална фирма, която ще се справи с упоритите петна, без да увреди тъканите.

Услугите на експерти в хигиенизирането на меки тапицерии ще улесни вас и живота ви, а дома ще превърне в уютно и чисто място.

Редовното почистване и пране на дивани ще внесе не свежестта, чрез аромати от препарати, топлина, простор и колорит на всяка стара мебел.

Чрез услугите на фирма по почистване на домове може да получите идеално изпиране в дълбочина, с помощта на прецизно подбрани препарати като тези от Пруве и високо технологични машини.

При пране на дивани от фирми по почистване се използва разпръскваща машина за препарат, професионални субстанции, които проникват дълбоко в материята; качествени и екологични техники и похвати, които спомага за разграждане на натрупаната мръсотия, микроби и миризми в плата. Използва се специална водосмукачка и понякога се извършва повторно изпиране.

При пране на дивани, тапицерии и други меки настилки по мебелите, с по-деликатен текстил се набляга на ръчно изпиране. При обилно втриване на препарата в материята, следва внимателно обтриване с по-меки четки изработени от естествен косъм. Следващите тактики на професионални фирми по почистване са свързани с подсушаване, чрез водосмукачка с вакуум и специална защита щадяща повърхността на материите.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here