BgWoman Взаимоотношения Любов Основни съвети при уголемяване на пениса

Основни съвети при уголемяване на пениса

3023
0

Времената се менят, а с тях и нравите и слава богу, защото малкият пенис вече не е нещо, за което мъжете трябва да страдат тайно. Днес има толкова много информация и средства за уголемяване на пениса, така че проблемът е напълно разрешим. Днес хиляди мъже по света прибягват до различни методи и средства за увеличаване размера на своя полов орган, като основен принос за това има науката, която даде твърди доказателства, че това е напълно възможно, а и опроверга някои от традиционните техники, с което даде правилните насоки.

Търпението – ключът към успеха

Преди да предприемете каквито и да е стъпки по уголемяване на пениса, е важно да имате напълно реалистични очаквания и да се въоръжите с търпение, защото само пластичната хирургия може да даде бързи резултати, но при нея те се заплащат с голям брой последващи нежелани реакции. Никой мъж не обича да му казват да бъде търпелив, но в случая това е единственото решение. Тъканите, съставящи човешкото тяло не могат да растат с часове. Все пак, те са съставени от невидими с просто око миниатюрни клетки.

Не насилвайте нещата

Тук отново опираме до търпението, но насилието върху тялото е грешка, която правят болшинството мъже, прилагайки конкретен метод за уголемяване на пениса.В желанието си да ускорите процеса, е възможно да решите да увеличите заниманията до 2 или 3 пъти дневно, което, уверяваме ви е напълно безполезно и единственото, което ще постигнете е охлузен, травмиран и болезнен при допир пенис.

Това, което е нужно, е еднократно, но интензивно ежедневно занимание. Вместо да изтощавате тъканите, дайте им време да се възстановят, също както мускулите се нуждаят от възстановяване след интензивна тренировка, за да увеличат своя обем. Претренирането не се препоръчва и в двата случая, тъй като това ще намали, вместо да увеличи ефекта.

Отървете се от интимното окосмяване

Друг проблем, който начинаещите забелязват веднага, а ветераните познават много добре, е интимното окосмяване, което пречи както при изпълнение на специалните упражнения, така и при използване на уредите за уголемяване на пениса, познати още като екстендери. Винаги съществува риск от неволно захващане на космите, което може да бъде доста болезнено, а също и да попречи на правилното поставяне и фиксиране на екстендера, когато се използва такъв, защото се намалява сцеплението между тялото и механизма.

Примирете се, че нямате пълен контрол върху пениса

Докато окосмяването е нещо, което можете да контролирате, то самият пенис е орган със собствено мнение за това, кога трябва да бъде в ерекция, върху което вие имате минимално влияние. Много мъже, използващи домашен метод за пенис уголемяване споделят, че спонтанните ерекции са проблем, който пречи на техните занимания, които в повечето случаи изискват само частична ерекция. Опитайте се да елиминирате всякакви сексуални мисли и фантазии и се концентрирайте върху тривиалните неща – пари, спорт или храна.

Не губете мотивация

Мотивацията е решаващ фактор за успеха, а за да я поддържате, не бива да губите интерес или да се отчайвате. Най-сериозният демотиватор е твърде честото измерване на члена, защото липсата на положителни резултати втълпява идеята, че всички усилия са напразни. Отново напомняме, че няма натурално средство за уголемяване на пениса, което да действа мигновено. Въпреки нетърпението да видите мечтаната дължина, съветваме да правите контролни проверки не по-често от веднъж месечно.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here