BgWoman Взаимоотношения Любов Еротично бельо – как въздейства на мъжете и жените?

Еротично бельо – как въздейства на мъжете и жените?

796
0

Еротично бельоЕротиката винаги е била тясно свързана с дамското бельо и това се дължи не само на факта, че тази част от облеклото покрива интимните части от тялото, но и на визията на самите модели и начина, по който те оформят женската фигура. Дори неудобните и мъчителни за носене корсети са успявали да придадат невероятен сексапил на дамите от средновековието, повдигайки бюста и подчертавайки нежно извивките на ханша.

Еротичното бельо, което можем да използваме днес се различава драстично от всичко, което жените в миналото са използвали. Днес качественото бельо е изработено от фини и деликатни материи, създаващи невероятно приятно усещане при допир с деликатната кожа на интимните части от тялото.

Съдържание

Как еротичното бельо въздейства на жените и мъжете?

Всеки чифт или модел еротично бельо въздейства както на мъжете, така и на жените, които го носят. Разбира се, въздействието върху двата пола е различно, но със сигурност и в двата случая е с положителен заряд. Нека разгледаме какво е въздействието на секси дантеленото или сатенено бельо върху силната половина от човечеството, след което ще се спрем на това как то въздейства на дамите.

Как секси бельото действа на мъжа?

Най-чувствителната ерогенна зона на мъжа са очите. Мъжът е визуално същество и може да бъде лесно съблазнен с подходящото еротично бельо. За мъжът е много по-възбуждащо да вижда жената покрита с палаво секси бельо, отколкото да я види напълно гола. Мъжът обича предизвикателствата, а гледката на леко загатнати интимни зони предизвиква неговата фантазия да заработи на пълни обороти.

Докато мъжът си представя какво се крие под нежните дантелени прашки или под арогантно повдигащия бюста сутиен, неговата възбуда нараства до невероятни размери, а при такива обстоятелства, дори най-дисциплинираният мъж не би могъл да устои на изкушението. Жените познават тази слабост на мъжа и я използват винаги – дори когато целта е не просто секс.

Мъжът обича да съблича еротичното дамско бельо – с поглед и с пръсти. Дори сложните закопчалки не могат да го отклонят от главната цел – да покори жената по всички възможни начини и да се докаже като господар и победител. Истината е, че, съблазнявайки мъжа, жената постига предварително набелязаните цели. Все пак това е основното предназначение на еротичното бельо – да изкушава мъжа и да го подчинява, създавайки у него илюзията, че той е господар на ситуацията.

Как въздейства на жените?

Жените са подвластни на бельото не по-малко от мъжете. Красивото и палаво секси бельо им дава възможност да се почувстват по-красиви, по-секси, по-разкрепостени и по-самоуверени. Дамите знаят, че с помощта на подходящото дръзко бельо могат да се освободят от натрапени в миналото предразсъдъци.

Откъсвайки се от наложените стереотипи, жената може да си позволи да бъде секси по всяко време – не само когато иска да съблазни някой мъж, а винаги когато иска да се наслади на своето тяло и чувствения заряд, което то носи. За жената бельото е не само оръжие, но и инструмент, с който лесно може да се преобразява – от свенлива и благонравна девица до дръзка и безскрупулна палавница, която не се срамува и страхува да експериментира.

Съвременното еротично бельо предлага невероятно разнообразие от форми, цветове и ефект върху красивото женско тяло. Огромният избор от модели дава възможност на всяка жена да намери това, което ще я направи по-красива, по-секси, по-самоуверена и по-успешна – не само на интимния фронт, но във всяка от останалите сфери на живота.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here