BgWoman Взаимоотношения Любов Как да си уголемя члена трайно и напълно безопасно?

Как да си уголемя члена трайно и напълно безопасно?

2289
0

Как да си уголемя члена е въпрос, който си задават болшинството мъже, включително тези, които нямат реални основания за оплакване. Култът към внушителния размер на пениса, наложен от порно индустрията доведе до все по-голямо предлагане на различни алтернативни средства за уголемяване на мъжкото достойнство, голяма част от които със съмнително качество и ефект.

Единствената възможност за трайно и значително уголемяване на пениса до скоро беше хирургичната интервенция. Като нейна алтернатива на пазара бяха пуснати голям брой методи и средства за въздействие – кремове, хапчета, уреди, упражнения и т.н., но малко от тях водят до наистина ефективни и запазващи се във времето резултати.

На въпроса: Как да си уголемя члена трайно и напълно безопасно вече има правилен отговор и той се крие в системата за пенис уголемяване Proextender. Тя е създадена и разработена от датски пенилен хирург, базирал своето изобретение на изцяло механичното въздействие. Принципът на работа на тази революционна система за пенис уголемяване е сходна на работата, характерна за пенис помпите, а именно – механично въздействие, предизвикващо напълно естествена реакция в тялото.

Защо Proextender е идеалната алтернатива на операциите, хапчетата и кремовете?

Проекстендер има редица предимства пред познатите до момента средства и методи за уголемяване на пениса. Той е идеалната алтернатива на операциите, хапчетата и мазилата с това, че е напълно достъпен, действа без болка и риск от трайно увреждане и не излага на опасност от нежелани странични реакции.

За разлика от изброените дотук възможности, Proextender има напълно различен принцип на работа. Аргументите в негова полза са:

Напълно безкръвен и безболезнен принцип на работа

Това, с което операциите за уголемяване на пенис плашат мъжете, страдащи от скромните размери на своя полов орган е болката и разрезите. Оперативната корекция на члена е една драстична инвазия, която хвърля мъжете в ужас и паника. Макар и изключително скъпи, операциите не винаги дават желаните резултати. Напълно възможно е да възникнат усложнения в постоперативния период, както и пълно отхвърляне на поставения имплант. Самият болничен престой и дългото възстановяване също са причина да се потърси алтернативно решение.

Добавя и към диаметъра на члена

Задавайки си въпроса: как да си уголемя члена, едва ли имате предвид само неговата дължина. Малкият пенис обикновено е и с недостатъчна като обем обиколка, а и няколко допълнителни сантиметра в диаметъра никога не са излишни. Предизвиквайки деленето на тъканните клетки, Proextender уголемява пениса равномерно по цялата дължина на ствола, в това число и неговата обиколка.

Може да се използва в домашни условия

Мъжете, които могат да избират дали да използват дадено средство за пенис уголемяване на спокойствие у дома или да посещават кабинета на лекар или друг специалист, решен да им помогне, винаги избират първия вариант. Това се дължи на вроденото им неудобство и нежелание да правят своите интимни проблеми обществено достояние. Проекстендер е пригоден да се носи в домашна обстановка, като е дадена свободата на всеки ползвател сам да определи времето и начина на използване.

Не изисква особени усилия при използване

За разлика от пенис помпите, Proextender не изисква придържане с ръка по време на ползване, както и допълнителни движения, като напомпване с цел създаване на вакуум ефект. Той се поставя сравнително лесно, като с времето опитът създава рутина, която прави фиксирането на механизма изключително лесно. Когато си задавате въпроса: как да си уголемя члена, обезателно потърсете информация в глобалната мрежа. Тази стъпка е единственото, което ви дели от намиране на вярното решение.

 

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here