BgWoman Интересно 10 истории на идиоти

10 истории на идиоти

645
0

 

1. През 1993 г. на финала за купата на Кока-Кола по футбол, играчът на „Арсенал” Стив Мороу вкарва победния гол. По традиция съотборниците му изнасяли играча от терена на рамене. За момент, обаче са се отплеснали и го изпуснали на тревата. В последствие Мороу не успял да довърши сезона, заради счупване на ключицата.

2. Борейки се с жегата, някой си Кристос Бертсос си направил климатик, чиято основна част било гигантско витло от самолет. Когато Бертсос включил своето творение, то отнесло покрива на къщата му и отлита в неизвестна посока.

3. Една пенсионерка от Шефилд живяла 20 години в тъмнина, защото не искала да се оплаква, че токът в жилището й бил изключен.

4. През 1994 г. колата на Вит Финли заседнал в снега в северните планини на САЩ. Вместо да поиска помощ, Финли се надявал, че ще го намерят и останал в колата си. Според заключението на лекарите той живял няколко месеца, преди да почине от глад. Трябва да отбележим, че ако Финли бе излязъл от колата си, то на няколко метра от нея той би забелязал прекрасен път, по който би могъл да слезе от планината.

5. През 1981 г. Уанда Енис извършила въоръжен грабеж на бензиностанция. На следващия ден тя изпаднала в шок. По телевизията тя видяла репортаж за грабежа. Уанда решила, че е заснета на местопрестъплението и всеки момент ще дойдат да я арестуват. Тя си събрала нещата и … отишла да се предаде.

6. Юън Маквайър решил да заснеме с видеокамера един от своите скокове с парашут. Той измислил хитър начин да закрепи камерата към каската си и скочил от самолета. Но се оказало, че той толкова се отплеснал със слагането на камерата, че забравил да си вземе парашута. Маквайър се разбил, но камерата останала невредима.

7. В края на своето шоу аржентинският фокусник Марво помолил своя асистент да стреля в главата му пушка. Последвал изстрел и Марво, тържествено извадил куршума от устата си. Ясно е, че това не е върхът на фокусничеството. Въпреки това присъстващият в залата златотърсач Марко Аспарела бил възхитен от трика. Той извикал „Хванете и тази” и стрелял в главата на фокусника от своя пистолет. Магьосникът не се мъчил дълго. По време на съда Аспарела изглеждал не на себе си и все не успявал да разбере, защо фокусникът не е хванал куршума му. В крайна сметка съдът го оправдал.

8. Двама ню-йоркски адвоката решили да проверят кой тича по- бързо в коридора на офиса си. За нещастие, единият от тях се засилил толкова силно, че не успял да спре навреме. Той паднал през прозореца на 39 – тия етаж.

9. След железопътна катастрофа в Мюнхен двама мъже загубили ръцете си. В последствие те били намерени и лекарите им ги пришили обратно. Скоро след това, обаче те разбрали, че в бързината са объркали ръцете. Оказало се, че кръвната група на двамата пациенти била еднаква и това позволило ръцете да се приемат от организмите им. След няколко разговора лекарите успели да убедят пострадалите да „запазят” ръцете си.

10. Лаурен Рода се хванала на бас с приятели, че тя притежава рентгеново зрение. За да го докаже, решила да мине с автомобила си през центъра на Отава със завързани очи. Резултатът бил следният : Рода минала през крака на един пешеходец и веднага се блъснала в три автомобила. Един от тях бил полицейски.

Сподели
Следваща публикацияБрак след смъртта

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here