BgWoman Взаимоотношения Какво можем и какво не бива да купуваме от електронните детски магазини?

Какво можем и какво не бива да купуваме от електронните детски магазини?

765
0

детски магазиниВ интернет пространството се предлага абсолютно всичко, в това число и детски стоки от всякакъв вид и предназначение. Фактът, че нещо се предлага по изключително достъпен и удобен за клиента начин обаче, съвсем не означава, че това е разумния вариант за покупка. Както при всички останали продукти и при детските и бебешки стоки има неща, които можем без колебание да закупим онлайн и такива, които е по-разумно да закупим на място от специализираните детски магазини.

Какво можем спокойно да закупим по електронен път?

Тук ще посочим групите продукти, които можете спокойно можете да закупите от добрите електронни магазини за детски и бебешки стоки и играчки, като в края на материала ще обобщим аргументите против покупката на част от артикулите, нужни за отглеждането на едно новородено. С това се надяваме да спестим на младите и неопитни родители някои сериозни грешки, които биха им коствали не само финансови средства, но и излишни нерви и притеснения.

Бебешките стоки, които можете да закупите онлайн са:

Обзавеждане за детската стая

Обзавеждането на детската стая обикновено започва 2-3 месеца преди появата на малкото човече. Това е периодът, в който вече е известен полът на бъдещото отроче, така че интериорът може да бъде съобразен с този немаловажен фактор. Покупката на бебешкото креватче или кошарка е добре да предхожда появата на мъничето и може спокойно да се случи изцяло онлайн от утвърден магазин, предлагащ качествени продукти. Същото е валидно и за повивалниците, гардеробчето на детето и останалите компоненти от обзавеждането на най-важната стая.

Спални комплекти и тоалетни принадлежности

Ако в детските магазини във вашия град не се предлага оптимален избор от завивки, спално бельо, хавлии и вани за къпане, то спокойно можете да ги закупите от електронен магазин, който предлага това, което ви харесва и то на изгодна цена. Не е рентабилно да пътувате до най-близкия голям град, в който има утвърден физически магазин за бебешки принадлежности, а и идеята за продължително пътуване рядко се харесва на майките в напреднала бременност. Тези стоки, без угризения можете да поръчате изцяло по интернет.

Кошници/столчета за кола и бебешки колички

Тази група детски принадлежности е сред най-скъпите, но и една от задължителните днес. Стига да намерите надежден онлайн магазин, който предлага изгодно продукти на утвърдени марки, нищо не ви пречи да ги закупите по електронен път, особено ако са ви препоръчани от други родители, минали преди вас по трънливия път на родителството. Макар че се предлагат разглобени, това са обемисти артикули, които по-добре да ви бъдат доставени по куриер, отколкото да се опитвате да натъпчете в багажника на семейния автомобил.

Кои бебешки стоки не бива да купуваме онлайн?

Има някои групи детски продукти, които е по-удачно да закупите на място от добрите детски магазини или аптеките. Това са биберони и шишенца за хранене, помпи за кърма, термометри, бебешка козметика и санитарни консумативи.

Въпреки факта, че някои специализирани сайтове предлагат продукти на утвърдени световни и български производители, винаги е по-добре да ги видите и докоснете лично, преди да ги закупите, най-малкото, за да се уверите, че и на живо изглеждат добре и ще ви бъдат максимално удобни. По този начин ще избегнете и риска да получите стока, различна от тази, която сте поръчали и чиято подмяна е може да бъде за ваша сметка.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here