BgWoman За дома Как да направим комбинираната баня стилна и модерна?

Как да направим комбинираната баня стилна и модерна?

1191
0

стилна баня

В тази статия ще разгледаме как можете да поставите баня, мивка, тоалетна, перална машина, кош за пране и други аксесоари за баня в стаята, че е твърде близо и те биха могли да бъдат свободни и удобни за използване.

  • Вана или душ? Ако площта на помещението е малка, вместо вана е по-добре да се постави душ, тъй като той ще отнеме по-малко място, като това няма да бъде за сметка на функционалността. Особено подходящи за тези помещения са ъгловите типове душ кабини. Ако все пак решите да инсталирате вана, можете да я поставите срещу стената срещу входа, а останалите елементи може да бъдат монтирани от едната страна. В този случай, необходимостта от разширяване на комуникацията в различни посоки изчезва. Освен това има модели ъглови вани, които до известна степен спестяват пространство и правят стаята ергономична.
  • Мивка. За малките бани най-оптималното решение е инсталирането на ъглова мивка, включително умивалник с пиедестал. За да спестите място под мивката и да добавите лекота и модерен външен вид към интериора, разгледайте моделите на мивки с окачване и с конзола в онлайн магазините.
  • Тоалетна чиния. Тоалетната е по-добре да изберете въз основа на ваната и общия стил на интериора в банята.
  • Пералня. Пералната машина може да бъде монтирана, както под мивката, така и отделно от всички мебели и санитарен фаянс. Собствениците на по-просторни бани могат да си позволят просторен плот с мивка и пространство за вграждане на пералната машина.
  • Мебели. В банята, комбинирана с тоалетна, можете да инсталирате различни видове шкафове и рафтове. В тях можете да поставите много козметика, аксесоари за баня, кърпи, домакински химикали, тоалетна хартия и др.
  • Вик системи. За правилно планиране в началото изгответе план на помещението и маркирайте върху него мястото на водопроводните и канализационните тръби. Това ви е необходимо, за да изключите ненужните тръби. Подредете водопроводните инсталации по такъв начин, че да могат да се свързват безпроблемно с комуникационните уреди и същевременно така, че достъпът до самите устройства да е свободен. Много добър метод за компактно поставяне е инсталирането на всички водопроводи в една стена, което ви позволява да не ограничавате движението в сравнително малка площ. Освен това, не забравяйте да осигурите разположението на електропроводите за изходи, осветление и други електрически уреди в плана.

Източник: vsichko-za-baniata.com

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here