BgWoman Красота Мода Как да съчетаваме дългите рокли

Как да съчетаваме дългите рокли

2497
0

дълги рокли
Неотдавна стана модерно да се носят дълги рокли не само като вечерен тоалет, но и в ежедневието. На разходка, на парти, на среща – тази рокля ще стане любим детайл във вашия гардероб. Основният плюс на тези рокли е, че за изключително женствени. Много от вас си задават въпроса: с какво да съчетаваме дългите рокли. Ето няколко прости съвета с какво да комбинираме женствените макси-рокли и да се чувстваме сигурни в себе си.

С кецове. За много от нас това съчетание изглежда странно. Някои жени смятат, че спортните обувки са подходящи само за спортни дрехи. Но правилата в модата се менят. Днес да се носи дълга рокля с кецове е класика. Това е идеален вариант за тези, които носят високи токчета и не са свикнали да носят дълги поли или рокли – с кецове е много удобно да се ходи и няма да се оплетете в дългата пола.

С дънково яке. Ако искате да излезете на разходка и планирате да облечете рокля, не забравяйте да се наметнете с дънково яке. Тази комбинация изглежда много красиво и стилно. Оттенъците на денима са неутрални и подхождат на всичко, освен това такова съчетание с късо яке прави краката да изглеждат визуално по-дълги.

С колан. Ако носите макси-рокля с колан, можете да сте сигурни че така подчертавате талията си. Ако не харесвате колани, изберете рокля с дълбока цепка – така ще изглеждате не по-малко привлекателно и ще подчертаете стройните си крака.

С токчета. Това е един от начините да изглеждате по-високи, тъй като роклята ще скрие токчетата. Идеален вариант за романтична и елегантна визия!

С кожено яке. Искате ли да имате дръзка и „скъпа” визия? В такъв случай можете да допълните роклята с кожено яке. На това съчетание много ще подхожда ярък макияж.

Плажни дълги рокли. Плажната рокля с такава дължина е най-добрият избор за морето. Плажните рокли се шият от леки материи, които са подходящи за горещото време. Ще се чувствате удобно и ще изглеждате много стилно.

Асиметрични рокли. Ако не искате съвсем да скриете краката си, изберете асиметрична рокля с раздвижени дължини, като отзад роклята стига до земята. През последните години тази асиметрия при дългите рокли е много модерна, изглежда красиво и съблазнително. Това е един отличен вариант за дамите с красиви дълги бедра, които никога не са носили макси дължина.

Рокли със щампи. Ярките щампи на тъканите могат да оживят всяка визия. Създават настроение и подчертават стила ви. Освен това разнообразните аксесоари прекрасно се съчетават с рокли със щампи – можете да ги избирате по цвят или шарка, а може да бъде нещо контрастно или ексцентрично.

Аксесоари. Тук няма никакви строги правила – изборът на аксесоари зависи от вашия личен вкус и повода, за който избирате тоалета си. Всяка дреха изглежда различно в зависимост от избрания аксесоар към нея. Ако роклята ви има изрязано деколте ще подхожда красиво колие или шалче от лека материя. Бижутата могат да бъдат от всякакъв материал: златисти, сребристи или с цвета на вашата рокля.

Комбинирайте дългите рокли смело, но и разумно и ги носете с много усмивка и настроение!

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here