BgWoman Красота Коса Метална тясна преса

Метална тясна преса

540
0

метална тясна преса

MP Hair – Италия Ви предлагат професионален модел тясна преса, оборудвана с метални гладки плочи, които позволяват, този уред да се използва единствено за изправяне на косата и повдигане на кичурите от корена.

Тази преса ще Ви позволи да имате винаги гладко изправени коси, с изключителна дълготрайност на ефекта, а също и забележителн обем, постигнат, чрез правилно обработване на косата, като се повдигне косата от корена и се фиксира в тази позиция.

Моделът има една фиксирана степен на нагряване, като максималната температура, достигана от него е 200˚С. Това осигурява не само качествено обработване на всички типове коси, но и дълготрайност на прическата, особено ако след стилизирането косата се обработи с подходящ стилизиращ продукт.

Работата с тази класическа професионална преса е изключително лесна и дори приятна, което дава възможност, освен за професионални нужди, пресата да се използва и в домашни условия, където също да се постигнат забележителни резултати, носещи професионален отпечатък.

Широчината на плочите на този уред е 3.5см, благодарение на което с нея могат да се обработват къси коси или такива със средна дължина. Тя разполага с удобна ергономична ръкохватка, осигуряваща лекота за ръката, дори при продължителна работа.

Уредът е оборудван с гъвкав професионален захраващ кабел, осигуряващ свобода на движенията по време на работа. Работеща при максимална мощност от едва 25W, тази класическа тясна преса за коса ще Ви позволи да работите ежедневно, без това да се отразява по никакъв начин на сметките Ви за ток.

Характеристики на модела:

  • Професионална класическа метална преса
  • Максимална температура 200°
  • Широчина на плочата 3,5 см
  • Мощност 25W
  • Гаранция 12 месеца

Важни указания за работа с метална тясна преса за коса MPHair:

  • Не обработвайте косата преди да сте я изсушили напълно, тъй като това може да увреди сериозно структурата и формата на косъма;
  • Не използвайте стилизанти за фиксиране на резултатите, преди да пристъпите към оформяне на прическата;
  • Нанасяйте подходящ продукт за термична защита на косъма, особено когато оформяте тънки, сухи и третирани коси;
  • За да си осигурите дълготрайност на прическата фиксирайте с подходящ стилизиращ продукт.

Винаги изключвайте уреда от мрежата, преди да напуснете помещението!

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here