BgWoman Взаимоотношения Eлементарно, Уотсън! Или какво да научите от първата среща?

Eлементарно, Уотсън! Или какво да научите от първата среща?

585
0

За да опознаете новия си любим не е нужно да сте Шерлок Холмс или да го подлагате на мъчителни психотестове. Повече от лесно е да научите всичко за него, ако го наблюдавате и слушате внимателно по време на първата среща.

Как е облечен

първа среща

Външният вид на мъжа говори много. Той носи класически костюм, риза, вратовръзка, на ръба на панталона можеш да се порежеш, а от блясъка на обувките – да ослепееш? Вашият мъж е същнско копие на английския джентълмен и всичко в живота си прави по план. А тъй като плановете му са за 10 години напред, вече също сте част от тях. Пригответе се да станете истинска Лейди.

Ако всичко изброено по-горе е налице, но обувките са прашни, вратовръзката липсва, а горните две копчета на ризата са разкопчани, можете да си отдъхнете – той е амбициозен, но демократичен. По-скоро притежава лек характер. Дънки, тениска и маратонки? Поздравления – срещате се с готино момче (но все пак се уверете, че вече има лична карта).

Какво поръчва

Гъши дроб и китайско зеле в сос от бразилска соя – той явно се опитва да създаде впечатление за изтънчен гурман. Това сигурно е чудесно за собственика на ресторанта, но лошо за семейния бюджет и вас, в случай че специалитетът ви е шопска салата. Освен това хвърлянето на прах в очите не е най-добрата страна на вашия избранник.

Възможно е наистина да е почитател на китайското зеле, но за всеки случай намомняме: истинският мъж обича месо и си хапва добре. Така че ако вашият кавалер си поръча пържола и пържени картофки, по-скоро е радващо. Привъзраността към простотата и традициите е свидетелство за солидност.

Как шофира

Стилът на шофиране издава за характера на мъжа повече, отколкото медицинската карта за неговото здраве. В случай, че през цялото време жестикулира, рязко натиска газта и си разменя „благопожелания“ с останалите участници в движението, е ясно, че кавалерът ви има проблем с нервите. Да не говорим, че подобно поведение свидетелства за висока самооценка, егоцентризъм и излишна грубост.

Ако в най-сложните ситуации на пътя е способен да се концентрира и преодолее всички трудности, вашият Адам явно има чувство за собствено достойнство и уважение към хората.

Какво спортува

Ако излизате с мъж, който не спортува, е почти сигурно, че сте попаднали на истински романтик с богата душевност. Във всеки случай спортът изважда на показ определени черти от характера. Любовта към бокса говори за възможна жестокост. Ако е маниак на тема футбол, волейбол или друг отборен спорт, най-вероятно е „душа на компанията“.

В случай, че предпочита солов спорт – лека атлетика, плуване, вашият мачо е роден инвидидуалист с хъс за победа. Ако обича джогинга или самотните разходки с кучето, е по-скоро срамежлив. Алпинизмът пък говори за влечение към риска и авантюрата.

Как говори

Спокойно и тихо, търсейки точната дума, но без да е лишен от чувство за хумор? Този стил на общуване е свойствен за харизматичните личности, напълно уверени в себе си. Поставя въпросителна след почти всяко изречение? Явно е неуверен и иска да предостави „водещата роля“ на вас. Гръмкият глас и навикът да слуша само себе си свидетелства за егоизъм и склонност към командване.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here