BgWoman Взаимоотношения Любов Да спиш с най-добрия си приятел…?!

Да спиш с най-добрия си приятел…?!

601
0

Излезли сте да се забавлявате, пили сте малко повече, никой в радиус от 100 метра не ви е интересен… И ето го – срещу вас седи най-добрият ви приятел! Той е много симпатичен, даже дрехите, с които е облечен сте ги избирали заедно и най-важното – разбира ви по-добре от всеки друг мъж! Виждал ви е и облечена в секси рокля, но и с размазана спирала, крещейки по телефона на бившото си гадже… Той ви харесва всякаква.

да спиш с най-добрия си приятел

Колкото и неестествено да звучи всъщност да си легнете заедно е може би най-нормалната развръзка на нещата. Докато при мъжете винаги сексът е водещ и е спорен въпросът дали наистина могат да са ни приятели, без задни мисли, пред вас винаги стои въпросът – “Какво ще стане след това?

Вариантите, както в повечето случаи, са няколко.

Може би това е Мъжът, този заради когото сте изтърпели всички предишни провали, но просто досега не сте могли да го видите… И именно в дългогодишното приятелство се крие тайната на истинската любов… Или пък ще прекарате една (няколко) незабравима нощ и после всичко ще си е, както преди. Но ако излезем от рамките на розовите сънища и се върнем в реалността, всъщност ако спите с най-добрия си приятел рискувате много! Може да го загубите завинаги и дори да си спечелите враг, така че съветът ни е добре да си помислите преди тази крачка… Ако все пак ситуацията го налага и не може да устоите – действайте, но внимателно!

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here