BgWoman Интересно Мъжкото съзнание при избор на подарък за жена

Мъжкото съзнание при избор на подарък за жена

619
0

подарък за жена

Подаръците за жена са една сложна категория, в основата на която стои в повечето случаи мъжкият избор и мъжкото усилие да се избере нещо подходящо, което за жалост в нередки случаи има катастрофални последици. Подаръкът за жена е онзи подарък, който за мъжете е едно голямо предизвикателство и те често прибягват до какви ли не методи, за да успеят колкото се може по-бързо и най-вече безболезнено да преодолеят това „препятствие” и да продължат спокойното си съществуване.

За подаръците за жени бихме могли да говорим много и да дадем много съвети на всички представители на силния пол, но какъв е смисълът след като в повече от 50% от случаите това не дава резултат, поради простата причина, че колкото и да има желание, мъжът в един момент „забива” тотално (и разбира се почти винаги това се случва или в магазина или пред продавачката, която усилено се опитва да му помогне в избора).

За нас жените подбора на подарък за жена и мъжкото отношение към тази дейност винаги ще остане загадка, тъй като за дамите няма нищо по-хубаво от пазара и най-вече когато той е свързан с покупка на нещо за любим човек. Е, за жалост изборът на подарък за жена далеч не е свързан с толкова приятни представи в мъжкото съзнание, а причината… който успее да я разбере нека е публикува, за да може всички жени най-накрая да разберем какво се крие зад техния ужас от поднасянето на дамски подаръци.

Реклама: мъжки аксесоари от Trendhim

За мъжете и подаръците за жени могат да се напишат книги, които няма да са от най-малките и тънки. За борбата на мъжете с подаръци за жени и за техния провал в определени ситуации може много да се каже, още повече да се напише и най-вече много да се изплаче (от смях разбира се, заради конфузните ситуации в които са изпадали немалка част от мъжкото население).

Подаръкът за една жена трябва не само да я изненада, но и да отговаря на нейния характер и индивидуалност и да е такъв, който тя никога няма да забрави. Това не означава, че е необходимо да е адски скъп или голям, важното е да е вълнуващ и неповторим и да е в състояние да остави безмълвна дамата, за която е предназначен. И ето тук идва същественият проблем. За по-голямата част от мъжете това е нещо непостижимо и нашите обяснения дотук са по-сложни от един цял учебник по висша математика.
Мъжкото съзнание работи на различна честота от тази на женското и напълно нормално е мъжете да се затрудняват така. Но все пак всяка една жена очаква мъжът до нея да положи усилия, когато избира подарък за жена и да я изненада приятно, а не с нещо което да е не само непотребно, но и да е непонятно как той го е свързал с нея и защо за бога е решил, че това нещо ще й хареса.
Вижте още: какви мъжки гривни подарявят жените?

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here