BgWoman Красота Мода Защо не бива да скъпим при покупката на макси дрехи?

Защо не бива да скъпим при покупката на макси дрехи?

244
0

макси дрехиФакт е, че качествените макси дрехи, особено когато са дело на престижен бранд, се предлагат на доста по-високи цени, отколкото облеклото в стандартни размери. За жалост не всички купувачи с пищна фигура разполагат с неограничени финансови възможности и солиден бюджет за облекло.

Липсата на средства кара много от дебеланковците да се отказват от дрехите на дадена марка и да се задоволяват с посредствената конфекция, предлагана по сергии и пазари. Грешка, която ще обсъдим в настоящия материал. Инвестицията в качествено облекло съвсем не говори за празна суета и робуване на марки. Има по-важни причини да развържете кесията, и те включват:

Съдържание

Държите ли на личния си комфорт?

По-скъпите маркови макси дрехи са изработени от първокласни материи, галещи приятно кожата, когато ги носите. Ако имате любима дреха в гардероба си, обзалагаме се, че е дело на престижен и популярен бранд. Фините тъкани, освен че се усещат по-приятно по време на носене, са и с по-изискано излъчване от обикновеното хасе и трикотаж.

Кройката – един от най-важните фактори за удобството на ползвателя е по-добра при марковите изделия. Вярваме, че не искате дрехите ви да се впиват в тялото ви и да пречат на движенията, както и да губят симетрия, когато ги облечете. Комфортът, а не толкова визията на облеклото трябва да бъде определящият фактор за покупката. Удобството е лукс, а той струва пари. Похарчете малко повече, но си го подарете. Заслужавате го.

Качеството си е качество

Ако сте купували Plus Size размер дрехи, например бански костюм, бельо или дънки, определено сте наясно колко важно е качеството. Тук става въпрос не само за удобството при носене, което е гарантирано при по-скъпите продукти, но и за здравина и дълготрайност. Инвестирайки в по-скъпа маркова дреха, бански или сутиен, ще ѝ се радвате много по-дълго, и то в първоначалното ѝ състояние.

Дънките тип китайска конфекция се протриват бързо в зоната между бедрата, циповете се късат или повреждат, а копчетата падат на второто закопчаване. Същото е и с банските и бельото. Избелели цветове, протрити и скъсани участъци, изваждащи се банели, които режат кожата като с нож… Знаете за какво говорим.

Модерната визия не е привилегия единствено на стройните

Проблемът с актуалния дизайн на облеклото касае като че ли повече дамите с пищна фигура, отколкото господата, но е факт, че модерните макси дрехи са по-скъпи от демоде вариантите. Правите груба грешка ако се лишавате от самочувствие, заради желанието да спестите пари. Освен ако не сте пристрастени – „shopaholics”, както е прието да се казва днес, няма лошо да похарчите повече, защото ще получите повече.

Психолози и социолози са единодушни, че дрехите, особено когато са стилни и модерни правят хората по-успешни в социалното им и професионално развитие. Успехът се дължи на по-високото самочувствие и увереност в собствените възможности, така че инвестирайте в своето бляскаво бъдеще. Купете онзи перфектен панталон, рокля, стягащ корсет, каквото и да е.

Да бъдеш в крак с модните тенденции не е привилегия единствено на стройните – онези, които се вписват в представите за „нормално”. За радост на хората с по-едро телосложение, модните компании, специализиращи основно в производство на макси дрехи знаят как да наложат трендове, съобразени с физическите данни на по-пищните мъже и жени. Това ви гарантира, че ще изглеждате перфектно.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here