BgWoman Красота Мода Модни съвети с какво да носим бежовите обувки

Модни съвети с какво да носим бежовите обувки

1061
0

бежови обувки

Този път, вместо да ви даваме съвети за експерименти с обувките или да ви препоръчаме някоя атрактивна комбинация с тях, ще се спрем на бежовите обувки . Или по специално, ще ви дадем някои насоки с какво е препоръчително да ги носите, така, че визията ви да е на ниво. Доста често дамите се колебаят какво да облекат за даден повод и  с какви обувки да съчетаят тоалета си. Но всъщност количеството дрехи не са от значение. Тайната на това да притежаваме повече аутфити се корени в това да имаме подходящите отделни части от някои тоалети, които можем да комбинираме всеки път по различен начин и винаги да сме перфектни и стилни.

За старта на летниясезон, може отидете на шопинг и да си набавите един или два чифта бежови обувки. Едните могат да бъдат на високи токчета, а другите обикновени балеринки, но условието е да са класически и съвсем изчистени. Бежовите обувки имат страхотни предимства и са предпочитани от много дами. Едно от тях е, че правят така, че крака ви да изглежда по-дълъг. Второто предимство е, че се сливат идеално с всеки един стайлинг и третото е, че с тях бихте могли да олекотите една идея натрапчивите цветове на много от дрехите си.

У нас доста жени са свикнали да мислят, че черното си отива с абсолютно всичко и, че обувките в този цвят са универсални за всеки повод. Това обаче е много погрешно схващане. Ако сте се прели на тоалет в по-пастелни и леки тонове, не е препоръчително да носитечерни обувки, защото ще изглеждате някак тромаво и ще има голям контраст. В тези случаи, по-добре изберете бежови обувки.

Ако все още не сте се решили да се сдобиете с тях, направете го колкото се може по-скоро и ще видите как визията ви може да бъде изцяло променена само за миг!

Бежовите обувки са познати като “нинджите” на високите токчета! И това е факт, заради перфектнотоим сливане с всеки един тоалет, заради неутралния си цвят. Представяме ви и кратък списък с дрехите, с които е препоръчително да ги носите:

-Черни панталони и поли

-Широки рокли

-С деним

-Със съчетание черно и бяло

-С дрехи в пастелни тонове

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here