BgWoman Красота Мода Небрежният градски стил – акцент в дамските чехли и през 2017!

Небрежният градски стил – акцент в дамските чехли и през 2017!

4830
0

Това лято Hush Puppies отново изненадва почитателките на небрежното облекло с колекцията дамски чехли, представена от невероятна палитра модели и цветове. Бохемските детайли присъстват сериозно в дамските чехли на лейбъла, придавайки им истинско очарование. С дамските чехли на Hush Puppies всяка жена може да има уникален стил, който се забелязва веднага.

Не е нужно да бъдеш на високи токчета, за да се чувстваш „нависоко“! Високите токове не са за всеки ден – на тях се ходи трудно и болезнено. В ежедневието те отдавна не са символ на изисканост и женственост, и често стоят неестествено.

Но какво да избере една жена, когато все пак трябва да бъде по-елегантна, а не си пада по строгото облекло? Спортно-елегантният стил, разбира се, който, в съчетание с дамските чехли на Hush Puppies става още по-елегантен! Незадължаващият, спортно-елегантнен стил става все по-популярен, вероятно защото той освобождава от условностите и провокира да бъдеш себе си.

Казват, че живеем в мъжки свят. Но с тези обувки жените винаги могат да се чувстват сигурно и на мястото си, независимо колко често се налага да попадат в мъжки ситуации.

Удобството и комфортът над всичко, но все пак и визията е от значение! В специализираните магазини за ортопедични и анатомични обувки, лесно можеш да намериш модели, които пасват идеално на ходилото. Но обикновено те стоят грубовато и още повече издават несъвършенствата. Тези недостатъци са най-видими при дамските чехли.

С Hush Puppies този проблем не съществува – можеш да избираш сред достатъчно добре изглеждащи, красиви модели, които освен това са оптимално комфортни и меки!

Летните чехли на бранда са изключително удобни. Благодарение на специфичния си дизайн, те отнемат напрежението при дълго ходене, седене или стоене на едно място. Създадени са така, че да редуцират риска от подуване на краката – проблем, често срещан при слабия пол. За съвременната, активна жена, която е на крак не по-малко от 10 часа на ден, това е изключително важно. Не по-малко важно е обаче, тя да изглежда добре. Ето защо при Hush Puppies удобството и комфортът са съчетани с нежна визия, която би се харесала на всяка дама.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here