BgWoman Интересно Вижте какво се случва в първите осем епизода на излъчвания по телевизия...

Вижте какво се случва в първите осем епизода на излъчвания по телевизия FOX сериал ,,Макгайвър‘‘

577
0

Макгайвър

Тази статия е за почитателите на един от най-популярните сериали по FOX ,,Макгайвър‘‘, които не са имали възможност да проследят първия сезон на най-излъчвания сериал по телевизия FOX.

В първия епизод на сериала по телевизия FOX ,,Макгайвър‘‘, главният герой и неговия партньор Далтън комбинират всичките си сили, за да открият наскоро изчезнало опасно оръжие, чийто разлив би унищожил множество хора.

В следващия епизод на един от най-обичаните сериали по FOX, екипът се опитва да спаси бившия таен агент и приятел Сара, която след придобиване на важна улика срещу голям търговец на оръжия, изчезва безследно във Венецуела.

В ,,Шило‘‘ екипът на един от най-добрите сериали по FOX, начело с Макгайвър заминава за Малайзия, където трябва да отвлекар касиер на редица опасни терористични групи, но планът им пропада, щом той бива застрелян.

,,Резачки‘‘, излъчван по телевизия FOX представя как Макгайвър и Далтън се съюзяват с техни по-възрастни версии, като общата им цел е да предотвратят бойна ядрена глава в Русия.

В следващия епизод на един от най-често излъчваните сериали по FOX ,,Макгайвър‘‘, той трябва да ремонтира нарочно повреден влак с помощта на столна облегалка, клечка за зъби и част от завеса.

В шести епизод на сериала по телевизия FOX ,,Макгайвър‘‘, главният герой трябва да обезвреди бомба в близост до ООН, която е поставена от негов неприятел.

В седми епизод на един от най-предпочитаните сериали по FOX, Макгайвър влиза като затворник под прикритие в затвор, от където трябва да извади популярен наркобос, за да го проследи до тайното му убежище.

В ,,Тирбушон‘‘ по телевизия FOX, Макгайвър се бори и защитава от международен убиец, чиято цел е да го ликвидира, само с помощта на тирбушон и кърпа. Това безспорно е един от най-интересните сериали по FOX.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here