BgWoman Красота Мода Как да подберем най-подходящите летни шапки

Как да подберем най-подходящите летни шапки

6
0

Как да подберем най-подходящите летни шапкиКачествените летни шапки, ще ни донесат, както комфорт, така и повече самочувствие и позитивно настроение в горещите месеци. Шапки от естествени леки материи ще предотвратят прегряване на главата и тялото, а когато са с подходящ слънцезащитен фактор ще повишат ефективната ни защита от ултравиолетовите лъчи на слънцето. Летни шапки в любимите ни цветове със сигурност ще повдигнат градуса на емоциите и ще ни направят по-позитивни и усмихнати в най-безгрижното време на годината.

Кои модели летни шапки най-добре ще ни защитят от слънцето?

Съдържание

Сламените летни шапки с широка периферия са чудесен избор в горещите дни

Подобен модел шапка със сигурност ще придаде изисканост и стил на визията ви през лятото. За да се предпазите по-ефективно от слънцето е добре да предпочетете модел с по-широка периферия, която ще защитава не само лицето, скалпа и очите ви, но и ушите, шията и раменете. Предимство на сламените летни шапки е че те са леки и със сигурност ще ви донесат повече прохлада в горещите дни.

Летни шапки с козирка са удобни и подхождат на всеки

Шапките с козирка безспорно са сред най-предпочитаните от мъже, жени и деца по целия свят. Те са леки, удобни и пасват на всяка прическа и черти на лицето. Разнообразието от цветове и материи е значително, така че със сигурност всеки може да открие шапки с козирка, които да носи с удоволствие.

Когато избирате летни шапки с козирка обаче, трябва да внимавате те да са изработени от органични и дишащи материи, за да не предизвикват запарване и прегряване. Най-добре е да предпочетете модели, изработени от органичен памук. Добър вариант са и летни шапки с козирка с мрежа в задната част.

Изберете летни шапки с козирка с регулируема лента, за да може да пристягате и отпускате шапката съобразно времето навън. Те са добро решение и за хора с дълги коси, тъй като може да промушат косата си през отвора в задната част на шапката за максимален комфорт.

Ако се спрете на летни шапки с козирка за плажа, не забравяйте да намажете обилно със слънцезащитен крем врата и раменете си, тъй като този модел шапки защитава ефективно само скалпа и лицето.

Ако търсите летни шапки, които да са едновременно забавни и практични – изберете шапки идиотки

Шапките идиотки също са популярен избор през всички сезони. Тяхната удобна форма и широка периферия осигуряват добра защита в слънце, вятър и дъжд. Ако търсите летни шапки за ветровити дни, може да се спрете на модели с връзки в долната част, които ще гарантират, че шапката ще остане на главата ви дори при по-силни пориви на вятъра. Също като бейзболните шапки, шапки идиотки също се предлагат в различни цветове и материи. Когато търсите летни шапки, предпочитайте леки и дишащи материи. Изберете водоустойчиви модели, ако планирате да прекарате повече време на открито. Лятото ви ще е още по-забавно ако изберете летни шапки идиотки в ярки цветове или със забавни щампи.

В заключение може да обобщим, че не съществува един единствен модел летни шапки, който да е удобен и практичен за всеки. Изберете онези летни шапки, с които се чувствате добре и уверени, и които ще носите с удоволствие и усмивка всеки ден.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here