BgWoman Красота Козметика Как влияе опаковката при избора на дамски парфюми

Как влияе опаковката при избора на дамски парфюми

12
0

Как влияе опаковката при избора на дамски парфюмиМногообразието от дамски парфюми на пазара дава все по-голям избор на жените да подберат ухания, които им подхождат и ги карат да се чувстват красиви, блестящи и харесвани. Парфюмерийните компании се стремят да обърнат внимание на всеки детайл при лансирането на своите продукти, за да не разочароват верните си клиентки и да привлекат нови почитателки на ароматите си.

При производството на парфюми е важно, както прецизното подбиране на висококачествени уханни съставки и иновативното им комбиниране, така и проектирането на забележителни флакони и опаковки, които подчертават характера на уханието и привличат вниманието на потребителите.

Съдържание

Защо опаковката е от значение, когато избираме дамски парфюми?

Анализатори на потребителското поведение подчертават, че за решението за покупка определящи са първите 7 секунди. Поради тази причина е важно освен качествени ухания, да се създават и опаковки на дамски парфюми, които грабват вниманието от пръв поглед. Атрактивната визия на опаковките е от значение, за да решат жените към кои дамски парфюми да посегнат, за да ги изпробват и да преценят кои да купят. Някои брандове залагат на стилния минимализъм, други предпочитат пищни опаковки с характерни детайли. Най-важно е опаковката да съответства на характера на уханието, тъй като тя създава първоначалното впечатление за него.

Какво подсказва цветът на флакона за уханието, което съдържа

Цветовете на дамски парфюми провокират различни асоциации с определени аромати – едни от тях харесваме, други не ни допадат, но нюансът на флакона първосигнално ни подготвя какво ухание да очакваме. Почитателките на омайния аромат на роза първо ще се насочат към дамски парфюми в ярко червено. Любителките на свежи цитрусови ухания ще забележат първо дамски парфюми в лимонено жълто или слънчево оранжево.

Дамите, запленени от деликатната свежест на лавандулата или финия полъх на ирис, ще обърнат поглед първо към дамски парфюми в различни нюанси на лилавото. Жените, запленени от деликатни ухания на бели цветя, ще се насочат към дамски парфюми в светли и нежни цветове. Динамичните жени веднага ще посегнат към ухания в синьо и зелено, които носят енергията на морско безбрежие или прохладата на гъста гора и свежи билки. Ароматите, подходящи за ежедневието, обикновено са в светли и ярки опаковки, докато за характера на вечерните аромати подсказват опаковки в по-тъмни и наситени цветове.

Най-висококачествените дамски парфюми се познават още по изисканите опаковки

За изработването им са използвани бутикови кристали, кожа, скъпоценни инкрустации и др. Водещо при проектирането им е усещането за класа и изисканост. Важно за най-доказаните марки за дамски парфюми е да предложат на своите клиентки усещането, че държат в ръцете си истинско уханно бижу, което ще даде основание за редица специални спомени.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here