BgWoman Пътуване Къде да почиваме?

Къде да почиваме?

584
0

Напоследък тук ви разказвам за невероятни местенца по света, но забравих за Родината, а предполагам повечето от вас ще предпочетат и ще имат възможност да почиват тук, вместо в някое екзотично място в чужбина.

Може би се чудите къде да оползотворите уикенда си, или да отидете на почивка? Става все по-топло и голяма част от хората предпочитат морските курорти. Наближава и Джулай Морнинг, за който идеални предложения са Каварна, Камен Бряг, Иракли, където ще е пълно с хора, чиито дух към този празник не стихва, а и много рок банди, разбира се.

почивка в Цигов Чарк

Аз лично едва ли ще се възползвам от това предложение. Може би по-късно през лятото ще ида за няколко дни в някой по-спокоен курорт, но по-голямата част от почивката си смятам да прекарам в планината – в родните Батак и Цигов чарк- любимите ми места в България.

В случай че и вие предпочитате планината пред морето, бих ви препоръчала някоя от многото вили във Велинград, където ще успеете да си починете добре сред природата. Ако пък ли не, то дори една събота и неделя са достатъчни, за да дойдете и да разгледате Западните Родопи, както и да се отморите от градската забързаност и жега.

Аз лично предпочитам, където и да пътувам, да не спа в луксозни хотели, а по възможност в къщи за гости, вили, хостели, бунгала на морето – много по-натуралистично, евтино и приятно ми е.

Споделете и вие къде обичате да ходите на почивка и защо?

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here