BgWoman Красота Бижута Перлени огърлици Сваровски

Перлени огърлици Сваровски

107
0

Перлени огърлици СваровскиПерлите са едни от най-нежните и елегантни дарове на природата. В естествен вид се срещат предимно в топлите морета, образуващи се в някои мекотели, предимно стриди. Преди 20-ти век са се добивали от специално обучени хора – ловци на перли, като тяхната професия се е смятала за изключително опасна. Това обяснява високата цена на естествените бисери, които могат да си позволят само тесен кръг от хора.

С времето и развитието на модната и бижутерийната индустрии е започнало производство на изкуствени перли с цел по-широката им употреба. Най- изящните изкуствени перли са изработени от компания Сваровски, която се занимава основно с изработката на луксозна бижутерия на по-ниска цена. Перлените колиета на Сваровски са едни от най-елегантните огърлици от изкуствени перли, подходящи за официални събития.

Те са идеално копие на истинските перли и са устойчиви на издраскване, триене, пот и топлина. Перлите Сваровски са първите цветни перли в света с кристално ядро и копринено гладко седефено покритие.

Богатото разнообразие на перлите Сваровски се дължи на широката гама цветове, които компанията разработва, те са приблизително 22 класически нюанса на перлите. Големината на перлите Сваровски също предлага огромно разнообразие, като се срещат перли с диаметър от 3 до 14 мм.

Комбинацията между перли и нанизващи кристали Сваровски може да създаде уникални по своята красота и блясък колиета, висящи обеци и гривни. Предимството на перлените колиета е в това, че можете да изберете дължината на огърлицата, според събитието, за което ще я носите. Дългите и усукани модели са подходящи за събития от по-свободен тип.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here