BgWoman Красота Мода Как правилно да носите макси рокля?

Как правилно да носите макси рокля?

66
0

макси рокляРоклите са актуални и модерни независимо от сезона и тъй като никога не излизат от мода, всяка дама ги има в гардероба си. За едрите дами макси роклята е удобна както в жегата, така и в хладните зимни дни. Има толкова много модели и опции за сдвояване на макси рокли с други елементи от гардероба, че понякога е трудно да се реши с какво да се комбинира. Как да изберете правилната голяма рокля за вашата фигура и да добавите към нея модни аксесоари?

Всяко момиче има различни фигури, чиито черти могат да бъдат подчертани от правилно подбран стил. За да изберете рокля, която ще изглежда добре на фигурата, трябва да изучите всички стилове и размери на този елемент от гардероба.

Вземете предвид следните прости правила:

  • за момичета с фигура пясъчен часовник е подходяща права рокля с голи рамене;
  • за дами с изразителна фигура – рокли с тънки презрамки с права или леко разкроена кройка;
  • класическа рокля с къс ръкав ще подчертае големи гърди, а недостатъци на талията могат да бъдат прикрити с макси рокля със семпла кройка, която пасва по размер;
  • визуално увеличете малки гърди с триъгълно деколте;

Изборът на рокли големи размери е внушителен – какъвто и да е вашият вкус, ще намерите подходящата. Тя ще ви помогне да прикриете недостатъците на фигурата и да подчертаете нейните предимства – със сигурност такива не липсват!

Аксесоарите също са много важни. Тези дребни на вид детайли могат да помогнат много в мисията и стремежът на всяка жена да изглежда неповторимо и стилно. Ето например един трик: ако сте с по-пълна фигура, избирайте винаги да носите голяма дамска чанта – тя ще помогне визуално фигурата ви да се стеснява.

Съобразете добре дължината на роклята. Вземете предвид височината си и формата на бедрата и колената. Ако имате коремче, но краката изглеждат добре – може да изберете някоя от многото къси дамски рокли големи размери. Ако обаче сте по-дребна на ръст или краката са по-пълни – препоръчително е да се спрете на макси рокля с дължина под коляното. Все пак запомнете, че не е желателно да закрива глезена! По този начин визуално ще удължите тялото си и ще изглеждате по-слаби.

И запомнете – не е необходимо да залагате само на черното! Да, със сигурност то вталява, но не се притеснявайте да бъдете и по-смели и да експериментирате.

Комбинирайте своята красива макси рокля с подходящи аксесоари. Носете обувки, които не са с напълно равни подметки и бъдете уверени в себе си и в своята красота!

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here