BgWoman Красота Как лицето ви да изглежда по-слабо?

Как лицето ви да изглежда по-слабо?

662
0

слабо лице

Може би сте чували или пък не, че има много начини да се гримирате така, че лицето ви да изглежда по-слабо. Ще ви издам някои от моите трикове.

  • 1) Слагайте по-светли тонове червило или гланц за устни

Добра идея е да използвате грим за устните си в по-светли тонове, ако искате лицето ви да изглежда по-слабо. Това са по-неутралните тонове на цветовете, розовите, но не и червените тонове. Избирайки тонове по-близки до тези на кожата на лицето, ще слее устните ви плавно с него. Това визуално ще разшири и удължи контурите на устата, а лицето ви ще изглежда по-слабо.

  • 2) Издължени скули

Ето как да издължите лицето си и да приберете бузките. Започнете с това да изберете най-подходящия за вашия тен руж. Ключът тук е в издължаването на скулите. Започнете от скулата и продължете с кръгла, голяма четка (по-добре с естествен косъм) до брадичката. Очертайте неясна линия, като в началото използвайте по-тъмен руж, а към брадичката по-светъл. Повторете няколко пъти докато получите желания ефект. Тази сянка на лицето ще ви направи по-слаби в лицето и с по-изящен вид, определено. Много известни жени се възползват именно от този трик за да изглеждат с по-високи скули.

  • 3) Използвайте сенки за очи

Ако искате лицето ви да изглежда по слабо, използвайте повече сенки за очи. Подчертаването на очите ви ще отвлече вниманието от иначе по-заоблените части на лицето ви, като бузките и брадичката. Същото важи и за спиралата за очи, както и очната линия. И все пак, недей да използвате всички видове грим на куп. Достатъчно е да изберете едно то тези средства за да подчертаете очите си. Съвет: Научете се да комбинирате правилните цветове на сенките с цвета на очите си. По този начин лицето ви ще има завършен, приятен вид.

  • 5) Използвайте бронзант върху шията

Ако имате проблеми като двойна брадичка, този малък трик със сигурност ще ви помогне. Когато използвате няколко тона по-тъмен бронзант от цвета на кожата ви, можете да прикриете двойната брадичка. Потъмнпването на тази част на тялото може да прикрие доста несъвършенства и да направи чудеса. Внимавайте! Не използвайте прекалено тъмен бронзант, това ще доведе до обратен ефект.

  • 6) Спрете да скубете веждите си!

Ако си от тези момичета, които вярват, че колкото по-тънки за веждите има, толкова по-слабо и добре изглеждащо е лицето ти – грешиш. Нещата стоят точно обратно – колкото по естествени и обемни са веждите ти, толкова по-слабо изглежда лицето ти. Те отнемат вниманието от заоблените части на лицето и балансират цялостната ти визия. Разбира се, не ти казваме да допуснеш лицето ти да се сдобие с една вежда в един момент, но все пак не прекалявай със скубането. Едни от най-известните и търсени модели в света са с много естествен вид на веждите си и изглеждат прекрасно.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here