BgWoman Взаимоотношения Любов Връзка от разстояние

Връзка от разстояние

956
0

връзка от разстояние

В днешно време, когато пътищата за света са отворени, често ни се налага да обичаме от разстояние. Как да запазим такава връзка?

 

 • 1) Задайте си и отговорете на един важен въпрос – Каква е тази връзка? Какви са параметрите и?

Определете типа на връзката си. Срещи от време на време, виждаме се, гадже, сгодени сме? Така се определят определени граници. Може да ви е трудно да зададете този въпрос, но определено ще се презастраховате от това човека отсреща да ви разбие сърцето, само защото вашите очаквания са били различни. Попитайте човека до вас, какво мисли за тази връзка, за да знаете за какво да сте подготвени.

 • 2) Правете заедно разни неща

Независимо от разстоянието, което ви дели е важно да правите някой неща заедно, различни от това да си говорите по телефона. Помислите, обикновено, когато двама човека са на едно и също място освен да си говорят, те споделят някакво действие. Това е нормално. Можете например да гледате някои предавания заедно или някой филм.

 • 3) Скайп, видео чат

Правете го колкото можете по-често. Важно е да присъствате в ежедневието на другия всекидневно.

 • 4) Комуникирайте по някакъв начин всеки ден, ако е възможно повече от веднъж.

Въпреки, че сте далеч един от друг трябва да поддържате искрата межу вас и емоционалните си отношения, чрез разговори. Не е задължително те да са дълги, но нали човека до вас би трябвало да е вашата опора. Споделете преживяванията от деня си, спънките и мислите.

 • 5) Радвайте се на плюсовете

Все пак има и някой друг плюс от това, че половинката ви е далеч в момента. Имате повече време за приятелите си, семейството. Няма спорове за дребните битови неща като капачката на пастата за зъби. А и има тръпка в това ад видиш любимия си човек след дълго чакане, нали?

 • 6) Споделяйте общите си интереси

Ако има филм, който и двамата харесвате, гледайте го и после споделете впечатленията си. същото можете да направите и с интересна книга. Синхронизирайте обикновени, на пръв поглед маловажни действия, като алармата например. Тогава, когато звънне ще се сещате за него, а той за вас. Какво по-романтично?

 • 7) Избягвайте желанието си да контролирате другия

Хората имат свобода и никога не би трябвало да се опитвате да контролирате другия. Независимо дали живеете на един блок разстояние или на 3000 километра, ако искате да сте заедно – ще бъдете, а ако единият е решил, че връзката трябва да приключи – така и ще стане. Трябва да си вярвате напълно, ако искате тази връзка да просъществува. Запомнете, че дори и да сте разделени, това не значи да се държите сякаш сте неангажирани, уважавайте партньора си.

 • 8) Съревновавайте се

Открийте неща в които и двамата искате да подобрите уменията си. Един друг можете да се мотивирате, а това определено ще убие малко време докато се видите отново.

 • 9) Говорете за бъдещето

Все някога ще бъдете отново един до друг, в едно легло, в един дом. Разговаряйте за този момент, как ще стигнете до там, какво ще бъде тогава, за какво общо бъдеще мечтаете? Това значи, че връзката ви се развива и ще поддържа тръпката и у двама ви.

 • 10) Запомнете

Запомнете, това е временно положение, и не бива да се отчайвате. Всичко ще се нареди, та нали го правите за вас самите.

 • 11) Посещавайте се често

Опитайте се да се виждате възможно най-често, според бюджета ви. По-трудно е да поддържате връзката си, ако разполагате само с гласа на любимия.

 • 12) Талисман, спомен

Разменете си по някаква малка, дребна вещ. В руден момент тя може на да ви помогне да го преодолеете, просто когато се сетите, че някой, някъде мисли за вас и ви обича.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here