BgWoman Взаимоотношения Глупостите, за които се караме

Глупостите, за които се караме

569
0

защо се караме Всички се изкушаваме да се развикаме, когато видим паста за зъби в мивката, приемаме го като неуважение към самите нас, като незачитане на личното ни пространство. Но дали понякога не е по-разумно просто да измием пастата? Вижте три от най-глупавите неща, за които почти всяка двойка се кара, но нито едно от тях не е от значение в перспектива. Вижте ги и следващият път, ако ги разпознаете, се спрете навреме:

Мръсните дрехи

Мда, на всички ни е известно, че на мъжа му е трудно да проумее, че мястото на мръсните дрехи е в коша за пране, а не на земята, на стола или около коша за пране. Запазете спокойствие! Просто хванете дрехите с два пръста и му ги занесете, като го помолите да ги сложи, където им е мястото, вие не сте му прислужница, все пак. Но го направете без да викате, без натякване, без скандали. И се надявайте да проработи!

Карти и упътвания

Да се опитате да стигнете от точка А до точка Б заедно с помощта на карта може да се окаже голямо предизвикателство и да подложи връзката ви на изпитание. Както и да сглобите мебел по инструкции. Нужно ли е обаче? В крайна сметка, по един или друг начин, ще стигнете за където сте тръгнали и ще сглобите дивана. Ако пътувате, отворете си малко прозореца, за да влезе въздух и помълчете. Спокойствието е заразно.

Телевизора

Борбата за дистанционното е старо клише, но знаем колко много интересни канали и програми има и изобщо не можем да разберем как на някой може да му се гледа мач?! Вместо да се карате за каналите, излезте и се разходете, поговорете по въпроса. Така ще разберете какво наистина има значение за вас. Освен това има сериали, подходящи и за двама ви, пробвайте с тях.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here