BgWoman Красота Мода Какво да си приготвим преди да отидем на море?

Какво да си приготвим преди да отидем на море?

689
0

жена на мореОчаква Ви прекрасна слънчева седмица или 14 дни спокойствие и почивка? Тръгвате на лов за приключения? Без значение дали ще бъдете в България или в чужбина, тези неща ще Ви потрябват!

Вярваме, че сте приготвили задграничния си паспорт и сте проверили неговата валидност, а сега да се отправим към по-приятните неща!

Часовник за почивката

Подходящият часовник е задължителен в списъка с нещата, които да вземете. А кои от тях няма да Ви разочароват?

Например водоустойчивите часовници могат да Ви избавят от много проблеми.  Няма да се налага да проверявате постоянно телефона си, да пазите вещите си и да ги носите със себе си.  Благодарение на часовника, можете да оставите в хотелската си стая и своя мобилен телефон.

Безспорен плюс е, че водоустойчивите часовници не трябва никъде да се оставят. Може да са винаги с Вас, а Вие да сте в час с времето. Ако заминете надалеч, можете да използвате функцията дуално време, която Ви дава възможност да следите времето в два избрани часови пояса – там, където се намирате и у дома.

Водоустойчивите часовници Casio (G-Shock, Casio Sports) със сигурност ще отговорят на всичките Ви очаквания. Ако имате нужда от часовник за гмуркане, защото това е едно от любимите Ви занимания, изпробвайте мъжки часовници Citizen Citizen JZ1065-05E или Invicta Pro Diver.

Парфюм за почивката

За горещите дни са подходящи цитрусовите аромати. Дамският парфюм Giorgio Armani: Acqua di Gioia е нежен, свеж и натурален. Чудесно ще подчертае характера на  всяка жена – особено по време на почивка.

При мъжките парфюми можете да откриете и такива, които напомнят морето и са вдъхновени от неговата стихия. Подобни мъжки парфюми са например Bvlagri AQVA Pour Homme или парфюмна вода Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense Pour Homme, която мигновено ще пренесе сетивата Ви на слънчев пясъчен плаж. Бъдете сигурни,  че с такъв парфюм ще усещате късчета лято и през по-студените дни.

Козметика за коса

Когато тръгвате на път, е добре да имате със себе си качествена козметика за коса, с която сте свикнали. Ако използвате натурални шампоани и балсами, не разчитайте на шампоани, които съдържат силикон, парабени и сулфати и са  от евтини магазинчета. Затова по-добре вземете козметика отвкъщи.

Рокли за всякаква ситуация

Дамите със сигурност ще оценят подобни рокли. Правилната лятна рокля е модна, удобна и може да се облече за плаж, дискотека или луксозна вечеря.

Удобни чехли или джапанки

Вземете си резервни обувки. Безценни са! Идеално, ако са подходящи за всякаква ситуация. Например дамски чехли с украшения никак не са подходящи за разходка по плажа – морската вода ще ги унищожи. Затова си изберете малко по-практични обувки без украшения.

Какво ще кажете?  Нетърпеливи ли сте вече?

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here