BgWoman Красота Мода Armani – пътя към успеха

Armani – пътя към успеха

513
0

Armani придобива по-широка популярност с филма “Американско Жиголо”, в който героят от филма е носил костюм направен от Armani. Компанията Giorgio Armani е създадена през 1975 година във Флоренция, от тогава до днес, тя не престава да се развива във всички сфери на модата. Марката днес има много продукти в областите включващи аксесоари, козметика, мебели, бижута, очила, часовници, цветя, сладкиши и парфюми, които се групират в 12 линии.

АрманиПрез 1982 година Armani пуска първата си женска линия за парфюми наречена Giorgio Armani Beauty. Две години по-късно на пазара излиза първата мъжка линия парфюми Armani, под името Giorgio Armani ARMANI. Тези парфюми са част от една дълга и успешна серия аромати, които се произвеждат и до днес. Италианският дизайнер има цели 76 марки парфюми от 1982 година до днес.

Последната линия за парфюми, беше лансирана миналата година на 17 юни, под името „La femme bleuе“. Този парфюм е ексклузивен и на пазара се пускат едва 1000 бройки, които са били номерирани. В основата на този аромат са съставките ирис, черен шоколад и ароматична смола от тропически дървета. През същия месец беше пуснат и мъжкия спортен парфюм Armani Code Sport, който е последния излязъл на пазара от популярната ароматна линия за мъже Armani Code.

Последната мода сред богаташите е пренощуването в тузарски хотели на дизайнерски модни марки, като „Gucci”, “Versace”, “Armani”, “Moschino” и други. Най-новото бижу на пазара се намира в Милано, което е дело на италианския дизайнер Джорджо Армани. Това не е първия хотел за модния гигант. Освен него Armani притежава още един хотел в Дубай. В „Армани Хотел Милано” се влиза през седмия етаж, където вместо входна врата има асансьори, които ви отвеждат до стаите. В новия си хотел, Армани е осъществил своята мечта за дискретен личен живот.

Всеки един асансьор, водещ към стаите или личното пространство, няма контакт с тези, които отвеждат до общите помещения. Шестият етаж е мястото на суперапартаментите, разполагащи се на площ между 45 до 200 квадратни метра. Хотелските идеи на Джорджо Армани се реализират със съдействието на Мохамед Алабар. Двамата си сътрудничат за първи път през 2004 година, когато е създаден първия хотел Armani в Дубай, като задачата на Джорджо Армани е да се погрижи за уникалния и стилен дизайн на хотелите, а Мохамед Алабар трябва да направи идеите на италианеца реалност.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here