BgWoman Красота Мода Мъжки ризи с копчета върху ъглите на яката

Мъжки ризи с копчета върху ъглите на яката

265
0

Мъжки ризиАко във вашият гардероб няма такива мъжки ризи, значи тази публикация е точно за вас. Може да се окаже, че тези ризи са точно това, от което се нуждаете, за да направите вашия гардероб завършен.

Ризите с копчета върху краищата на яката са нещо, от което никога няма да се разочаровате, защото те имат магнетично въздействие върху хората. С тях винаги може да бъдете уверени, че играете на сигурно, независимо дали поводът е официална вечеря с родителите на приятелката ви, събитие, на което трябва да сте с черна вратовръзка, канени сте и шефът ви е домакин или просто ще се позабавлявате на барбекю с компанията.

Такива мъжки ризи се предлагат в онлайн и физическите магазини в широка гама от дизайни, стилове и цветове. Те са най-удобния и комфортен елемент от мъжкото облекло. Освен това са унисекс и могат да се носят, както от господата, така и от дамите.

Мъжете, разбира се, осъзнават, че в мъжката мода няма много варианти, които са останали да се изследват. Естествено, съществуват разнообразни стилове относно вариантите в облеклото, но главно дрехите в гардероба биват панталони, шорти и дънки надолу и нагоре – мъжки тениски, потници и ризи. Тези елементи, наистина са изключително ограничени, в сравнение с гардероба на дамите. И сред тези ограничени облекла, ризата с копчета върху яката е нещо, което може да се носи във всякаква ситуация.

За радост на господата, тези ризи могат да бъдат в разнообразни цветове, текстури и платове. За формални поводи, една такава риза в пастелен цвят, комбинирана с къстюм в тъмен нюанс може да подобри външния ви вид чувствително.

За изпълнение на рутинните ви задачи в офиса, може да носят всеки ден такива ризи в различни комбинации с вратовръзки и да създават стилен ежедневен външен вид. Ако не сте сигурни дали е добра идея да приберете в панталона долната част на ризата или е по-добре да я оставите отгоре я погледнете и ще узнаете какво да направите. Ако отдолу подгъвът е извит, приберете ризата в панталоните, а ако е прав, я оставете свободно отгоре.

Ризите с копче върху краищата на яката са подходящи и за небрежни поводи. Може да комбинирате дънки с риза от лек естествен и дишащ плат и сте напълно готови за всякакви градски мероприятия, разходки и срещи.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here