BgWoman Взаимоотношения Той не е жена!

Той не е жена!

569
0

Постоянно правим една и съща грешка, като си мислим, че Той е наша приятелка и ще ни разбере за всичко. Разбира се осъзнаваме, че половинката ни не е жена, но това никога не ни пречи да го мъкнем с нас по магазините, да правим непрекъснати опити да споделяме проблемите си с него, да му звъним по 10 пъти на ден и да водим “задълбочени разговори” и дори да го намажем с подхранващата си маска за лице.

Въпреки че съвременните мъже все повече откриват предимствата на кола маската, автобронзантите и чистите чорапи, те не биха могли да сменят природата си. И това не е наша грешка! Някои неща просто са заложени в “мъжките им организми”.

той не е жена
В древното минало задълженията, мисленето и емоциите на двата пола са били прекалено различни и това няма как да не даде своето биологично отражение сега! Докато мъжът е ловувал, жената е стояла вкъщи да се грижи за децата си и да брани дома. По този начин е развила силно своята емоционална страна, обясняват изследователите в тази област. Именно заради своята ограниченост от “големия” свят жените са толкова вманиачени и по външния си вид. Силният пол се е занимавал със съществени проблеми, а половинките им са били натоварени със съвсем неважни въпроси, като прическата на съседката, например.

Днес животът тече по коренно различен начин, но никой не може да избяга от корените си. Поради тази причина не е нужно да се чудим защо, докато ние изливаме цяла река от сълзи, когато се скараме, той изглежда все едно нищо особено не е станало. Няма как и да очакваме да бъде напълно съпричастен с нашите проблеми. Ако ви подкрепи, когато му разкажете как колежката ви си е купила чантата, която вие толкова много искахте – значи Симулира! Ако при първите ви опити обикаля с вас за нови обувки определено се опитва да ви впечатли, но след това ще се учудите колко лесно се изморява, болят го краката, жаден е и колко бири е способен да изпие за времето, в което се минава през едва три магазина. Той не е жена!

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here