BgWoman Здраве Храни Какво представляват веган сладоледите

Какво представляват веган сладоледите

101
0

веган сладоледиВеган сладоледите са изкушаващ и изключително здравословен десерт. За тяхното производство се потребява растително мляко, а не обичайното с животински произход. За уникалния им вкус допринасят екстракти за ароматизиране отново на растителна основа, което ги прави подходящи за консумация от стриктно грижещите се за себе си хора.

Какви видове можем да опитаме

Като вкусове сред веган летния десерт се срещат:

  • FUDGE TRUFFLE HEAVE – съчетание от вкусове на млечен шоколад и трюфел;
  • DIVINE SALTED MOCHA CARAMEL – с вкус на карамелено кафе;
  • LILY O HANNA’S – HAPPY STRAWBERRY & CHEESECAKE – в вкус на ягода;
  • CREME CARAMEL VANILLA BLISS – с вкус на ванилия;
  • CHOCOLATE LOVE ENERGY  – с вкус на шоколад;
  • COOKIE & CARAMEL EUPHORIA – карамелен вкус с парченца шоколад;
  • MANGO PASSION TOFFEE PIE – свеж плодов вкус.

За децата, а защо не и за родителите, алтернатива са сладоледените близалки, които също предлагат многообразие от вкусове и аромати. Дори и през зимния сезон те не спират да се търсят. Защо ли? Защото нищо не може да замени удоволствието от похапването на здравословен и качествен сладолед. Казваме “здравословен”, защото в търговската верига се срещат и варианти без добавена захар, подходящ за диабетици, хора на диета или такива, които просто избягват нейната консумация.

За кого са предназначени замразените изкушения от този вид

Както се подразбира, това са продукти, предназначени за консумация от хора, изпитващи антипатия към животинските храни. Но не е задължително и Вие да сте сред тях, за да посегнете към веган сладоледи. Шансът да ги опитате и да се влюбите в тях още от първата хапка е голям. Всъщност вкусът не се различава по нищо от този на конвенционалния сладолед, с който се глезите с или без повод. Различното е само отсъствието на продукти с животински произход, лактоза и др.

От къде може да си закупите веган сладолед

Тези продукти се продават в почти всички търговски вериги. Какво обаче отличава нашите веган сладоледи от останалите? На първо място, това са био продуктите, от които са направени. На второ място, това е качеството, което Ви даваме. И на трето, но не и последно по значение, е уникалният вкус, който ще погъделичка вкусовите Ви рецептори. Ние сме на мнение, че когато инвестирате в себе си, трябва да започнете в промяната на хранителните си навици към по-добро.

Кои сме ние

Bio-Market.bg е българска компания-вносител на веган, био и натурални храни. Брандът предлага на своите клиенти голямо разнообразие от продукти на над 100 световноизвестни марки. А уважаващите и обичащите себе си хора държат на качествените храни. Вие от тях ли сте?

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here