BgWoman Красота Мода Как да разберете, че бельото ви пасва на фигурата

Как да разберете, че бельото ви пасва на фигурата

53
0

дамско бельо

Няма абсолютно нищо сравнимо с чувството да облечете нов чифт бельо, който да ви стои идеално, точно така, както е проектирано да бъде. Бельото, което пасва идеално, има силата да ви накара да се чувствате възможно най-уверени. Всяка жена може да потвърди, че се чувства по-секси с удобно бельо, без значение от стила.

Не бива да забравяме, че колкото невероятно се чувстваме в комфортно бельо, толкова голям е и дискомфортът, когато то е твърде свободно или прекалено стегнато. Не се чувствате добре, не ви се иска да се движите и не, абсолютно не сте в настроение. Силата на бельото не може, а и не бива да бъде подценявана, но как да разберете кога бельото ви е напълно подходящо за вас?

Измерете талията и бедрата си

Точно както бихте направили, когато купувате чифт панталони и трябва да сте сигурни, че имате правилните измервания на талията и бедрата си под ръка. Съветваме ви да не се чудите твърде много над стандартните размери, а да заложите на точни дължини и обиколки.

За разлика от всяка друга дреха, не можете просто да пробвате бельото в съблекалнята и след това да го върнете обратно в случай, че не ви става. Ето защо е важно да се запознаете с вашите точни размери и да ги сравните с размерите на марката, която планирате да закупите. Всичко, което е прекалено стегнато, може да причини грубо триене на материята в кожата ви, което бързо се превръща в дискомфорт. По същия начин, ако изберете сутиен, който е прекалено свободен, няма да се възползвате от опората, която той може да предостави.

Доброто бельо няма нужда от наместване

Когато бельото ви е прекалено стегнато, ще видите, че непрекъснато ви се налага да го намествате. Никога не искате да бъдете човекът, който е хванат с ръцете в несигурни позиции, нито пък искате да ходите до банята на всеки 10 минути в напразен опит да постигнете някакъв напредък. Друг е въпросът, че това може да доведе до раздразнения на кожата. В света на бельото има една максима, която ще бъде вечно актуална: “Най-доброто бельо е това, което забравяте, че носите”. Това значи, че то е прилепнало идеално по фигурата ви и изпълнява успешно своята функция.

Точният размер бельо обгръща и изправя дамската фигура

Когато бельото ви пасва перфектно, то се усеща приятно и разкрива най-доброто от фигурата ви, като стяга областта на корема и същевременно подчертава женствените извивки на бедрата и ханша. Поглеждайки се в огледалото си, трябва да бъдете посрещнати с великолепната гледка на вашето красиво тяло, изложено пред вас в най-добрата си светлина.

Без значение от формата или размера на тялото ви, винаги има чифт панталони, които ще ви стоят както трябва. Както казахме по-рано в тази публикация, по-малкият размер не винаги означава по-доброто и абсолютно не трябва да се опитвате да носите нещо, което е твърде тясно за вашата фигура. Ако не можете да се движите свободно и с увереност, това е знак, че тези гащички не са за вас. Не всички марки дамско бельо отговарят на абсолютно същите измервания, така че не се доверявайте на сляпо на размерите в етикета.

Сетивата ви няма да ви излъжат

И накрая, абсолютният най-добър начин да разберете, че сте намерили вашия чифт панталони, е когато се чувствате секси, носейки го. Увереността, която идва с носенето на каквото и да е, което ви стои както стои на моделите в каталога. Чувствате се на върха на света и сте готови да се справите с всяко предизвикателство.

Каним ви да разгледате гамата от дамско бельо на Velina Vanity, включващо фантастично облекло от Leilieve, Lormar, Sielei и други марки.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here