BgWoman Красота Бижута Красиви кристали и бижута Сваровски хит на пазара

Красиви кристали и бижута Сваровски хит на пазара

53
0

Красиви кристали и бижута СваровскиМного български граждани, а и чужди такива са чували за известните бижута Сваровски. Разбира се, съществуват някои специфични разлики между различните бижута и кристали, за които ще стане въпрос в днешната ни статия. Вие ще разберете на какви накити са използвани кристалите от едноименната фирма, а също и подробности за поддръжката им.

Повечето потребители споделят мнения за кристалите Сваровски, като ги имат за нещо много скъпо и уникално. Малко обаче са наясно, че тези кристали са изкуствено създадени чрез конкретни материали и химически елементи придаващи им свежи цветове и впечатляващ блясък. Скъпоценностите се режат и оформят от специална машина, която ги превръща в неустоими бижута за мъже и жени.

Блясъкът на кристалите наподобява този на диамантите, но изделията Swarovski са значително по-евтини и достъпни за крайните потребители. Така бавно и леко кристалчетата от едноименната марка се превръщат в нещо като имитация на диаманти и стават истински хит на пазара. Днес всяка дама би искала да има поне едно такова бижу в своята колекция, главно заради блясъка.

Едно от най-важните неща в цялата история е машината, с която се извършва обработката на тези толкова популярни кристали. Тя е създадена и патентована от Даниел Сваровски, който не иска никой друг да я ползва. Въпросната машина обработва кристалите по уникален начин и ги изважда в нещо, което не е просто стъкло, като превръща кристалните елементи в оригинални и елегантни бижута..

Но нека кажем каква е разликата между бижута Сваровски и елементи от марката. Бижутата са произведени от фирма Сваровски, те са дизайнерски и съдържат в себе си кристали Сваровски, но редом с това държат и по-висока цена, заради използването на марката. В по-голямата част от случаите са създадени от благородни метали, злато и сребро. В случай, че искате да купите бижута Сваровски проучете внимателно фирмите, които ги предлагат и винаги искайте сертификат за качество.

Отделните бижута с елементи Сваровски са употребявани от различни компании платили, за да използват марката. Така например стотици фирми правят часовници, колиета, гривни и пръстени, в които поставят някакъв брой кристали Сваровски и ги продават на потребителите. Така поставени нещата, цената е доста по-ниска, отколкото ако купите оригинално бижу с марка Swarovski.

Поддръжката на Кристали Сваровски изисква от вас единствено мека кръпа (за очила) и нищо повече. Дръжте бижутата в оригиналната кутия, с която сте получили продукта. Не ги мокрете и не ги търкайте с твърди предмети, защото има реален риск да нараните повърхността им.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here