BgWoman За дома Защо да закупите сгъваема маса за тераса

Защо да закупите сгъваема маса за тераса

1996
0

Защо да закупите сгъваема маса за терасапубликацията е предоставена от магазин Онтайм

Защото тя е най-удобното място, където можете да пиете кафето си, обядвате, вечеряте и посрещате гости. Свежият въздух и цветните лехи една изключително приятна перспектива и прекрасен опит за имитация на любимото ви природно кътче, за пролетни и летни дни и вечери, в градска среда. Предлаганата от нас маса за балкон е и прекрасно решение за обширни тераси на вилни къщи, където няколко броя от нея могат да се разположат по продължение на терасата.

Масичката заема малко пространство, но същевременно осигурява достатъчно площ, за да е удобен кът за релаксация. Така, можете да създадете прекрасен открит бар/коктейл кът, който ще се превърне в любимото ви място за посрещане на гости, през летните месеци.

Масите за парапет – предимства без недостатъци

Компактните малки масички за тераса са проектирани за сглобяване директно към парапетът й. Малката сгъваема маса за балкони е компактна и невероятно устойчива – на атмосферни условия като влага, вятър, амплитуди и слънчеви лъчи, на натиск, и на най-характерните индустриални и природни замърсители.

Прикрепването е със стоманени компоненти тип тръбни, с покритие, създадено специално за повишена влажност, намокряне и амплитуди, ръжда, корозия и олющване. Лостовете са привидно тънки, но много здрави и устойчиви на удар, невъзможно е счупването им. Високият клас неръждаема стомана е толкова предпочитан за мебели и аксесоари за открити пространства, именно заради тези свои качества – стоманата може да остане позиционирана към каменен фасаден градеж постоянно, а сезонните промени няма да я увредят.

Компактна, лека и много здрава конструкция

Освен описаните качества, нашата малка масичка за балкони е с предимство за  изключително бързо и лесно поставяне и сваляне. За броени минути, тя може да бъде свалена, за да я използвате навсякъде другаде, където е необходима. Пренасянето й е също толкова безпроблемно. Както е посочено, тя тежи едва 2,1 кг. Просто откачате лостовете от парапета, сгъвате я и я носите там, където ще ви е най-полезна за момента.

На почивка сте? Осигурете си една такава компактна сгъваема масичка за балкон, и я носете с вас непрекъснато. Тя е изключително ценен помощник по време на дълги пътувания, защото осигурява пространство за поставяне на вещите ви – по време на разходка, плаж, планински преход, край басейна в градината. Диаметърът на лостовете е подходящ за парапети с ширина 12 см.

Въпреки съвсем лекото си тегло, предлаганата маса за балкон е учудващо издръжлива. Тежестта, която плотът й издържа без риск от натоварване и повреда, е около 20 кг. Това означава, че тя е подходящ вариант за организиране на малка вечерна маса, кафе кътче, диско бар, но и като поставка за лаптопът ви. Поставете го върху плота, заедно с напитки, храна, пепелник, и работете или гледайте любимите си филми, на открито. С малките масички за тераси, имате възможност да се възползвате от ново място за работа и почивка винаги, когато решите.

Защо плотът е толкова устойчив? Поставката за чаши, чинии, вази и декоративни елементи, мобилни устройства и лаптопи, е от висококачествена PVC пластмаса ((C2H3Cl)n или поливинилхлорид). Поливинилхлоридът, изграден чрез полимеризация на винихлорид (свързване молеклите на няколко мономери чрез ковалентни връзки).

Получената полимеризирана конструкция е с молекулен строеж на пластмаса или смола. PVC пластмасата се характеризира със здравина, гъвкавост (1500 – 3000 MPa) и адаптивност към външни климатични условия, което означава неподатливост на конденз, и липса на риск от разширяване и подуване на вътрешните слоеве.

Температурният му капацитет е 60 °C, което позволява отлична работа в открити атмосферни условия. Индустриални и природни замърсители, както и почистващи препарати, нямат шанс срещу пластичната пластмаса. Тя не се поврежда, и запазва цветът и текстурата си, дори и след пряко взаимодействие с високоградусови спиртни съединения, агресивни киселини, основи, соли, разтворители и др., което означава, че от повърхността й се отстраняват успешно всякакъв тип петна.

Предимството на падащият плот

Нашият продукт е падаща масичка за балкон, чийто плот се придвижва по вертикала отгоре-надолу, докато заеме хоризонталната си позиция. Той е правоъгълен, което осигурява възможност за поставяне и съхранение на няколко сравнително тежки предмети.

В долната си част, плотът е поддържан от две напречни стоманени подпори, сглобени към основната тръбна конструкция с винтове. На тях се дължи товароносимостта на масичката. Дори и при рязко спускане на плотът, подпорите не са застрашени от счупване, откачане или друг тип повреда. Солидност и здравина са двете основни качества, които описват леката и компактна конструкция.

Сгъваеми маси за тераси с падащ плот са предпочитани, защото сглобката им винаги се отличава с високо ценената компактност, която се наблюдава и при нашият продукт. Летите маси са по-масивни, а масивната мебел се демонтира, разглобява и пренася по-трудно. Масивният дизайн рядко е предпочитан за градина, или, предимно за седяща мебел.

Защо цената ни е толкова изгодна

Продуктът ни е на невероятно изгодна за масичка за тераса цени, предвид дълготрайността му. Качествените материали позволяват да я използвате в продължение на години, дори и ако основното й приложение е в открити пространства.

Освен че предпазва вещите, поставени върху нея, масичката позволява определяне на наклонът на плота. Удобството на потребителите е основната цел на този продукт, чиито характеристики са сред най-добрите сред категорията евтини маси за тераси.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here