BgWoman Красота Бижута Лепене на кристали Сваровски върху предмети и дрехи

Лепене на кристали Сваровски върху предмети и дрехи

71
0

Лепене на кристали Сваровски върху предмети и дрехиАко сте млада жена, която полага грижи за външния си вид и цените красиво изработените бижута, има много голяма вероятност да сте виждали и дори носили бижута Сваровски. Ако не вие, то поне вашите колежки в университета или в компанията с която излизате през уикендите. Факт е, че с достъпните си цени и качество, което многократно надхвърля цената, бижутата със Сваровски кристали са станали любими на милиони девойки по цял свят. А знаете ли, че можете и сами да декорирате ваша дреха или вещ със Сваровски елементи?

Истината е, че не е нужно да сте специалисти в сферата на бижутерията за да можете сами да декорирате любим ваш предмет с камъни по ваш вкус. Как става това? Всъщност много просто. Необходимо е единствено да си купите едно малко флаконче лепило за кристали Сваровски и да подготвите мястото, на което искате да поставите камъните.

Най-често хората искат да декорират с кристали свой мобилен телефон или смартфон. Това е подходящо, защото лепилата за студено лепене на Сваровски кристали хващат най-добре върху гладки повърхности (каквато имат телефоните). Освен това лепилото може да залепи кристала върху пластмаса, дърво, кожа и други. По желание бихте могли да залепите кристали и върху дървени статуетки, фигурки или украшения. Това че могат да се лепят върху кожа, би позволило ако имате желание да залепите Сваровски кристали върху кожено яке или кожена пола, при това с лекота и без много усилия. Това би могло да превърне най-обикновено яке в уникален по рода си бутиков продукт, който да се отличава от всички останали.

А няма ли да се повреди предмета или дрехата, върху която се планува да бъде залепен камъка? Всъщност не. Лепилото за кристали Сваровски е прозрачно. То няма да повреди нито кристалите, нито ще остави грозни следи наоколо. Необходимо е просто да сте прецизни, да не слагате твърде много лепило и да се уверите, че то “хваща” върху материята, която сте избрали да украсявате.

Препоръчително е да оставите предмета, върху който сте лепили кристалите и да не го бутате в продължение на няколко часа. Ако сте намислили да украсявате мобилен телефон или смартфон, ще е най-добре ако извършите процедурата вечерта. Така докато се наспите до сутринта камъкът ще е идеално залепнал за повърхността на телефона.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here