BgWoman Красота Коса Машинка за подстригване Kuster

Машинка за подстригване Kuster

715
0

Модел: Kuster
Производител: MP Hair – Италия
Предназначение: за подстригване и оформяне на коса в професионални и домашни условия.

машинка за подстригване

Съдържание

Характеристики:

  • Удобна и ергономична ръкохватка;
  • Керамична глава с опция за регулиране от 0.1 до 2мм;
  • Вид на модела: с кабел за захранване от електрическата мрежа.

Kuster е професионална машинка за подстригване, отличаваща се със стилен и функционален дизайн. Тя е символ на високото италианско качество, в съчетание с иновациите в производството на модерни и безопасни уреди за разкрасяване. Това, което Козметик лайн ви предлага е не просто инструмент, а един много практичен и дълготраен професионален уред.

Машинката има удобна и практична ръкохватка, която няма да позволи изплъзване от ръката и грешки по време на работа. Кабелът на този уред позволява на всеки професионалист да разполага с мощен, високооборотен фризьорски инструмент за бързо и лесно подстригване. Подстригването на дори гъста и дълга коса няма да затрудни острите и бързорежещи ножове, с които този уред е снабден.

Kuster разполага с керамична глава, гарантираща дълъг работен живот при ежедневна употреба, без изхабяване на режещите остриета. Керамичната глава предлага възможност за регулиране височината на рязане от 0.1 до 2мм., посредством специално ключе, като промяната не изисква никакви усилия и време.

Към тази фризьорска машинка са добавени и 4 приставки, тип гребен с височина на рязане от 3, 6, 9 и 12мм, които Ви позволяват да подстрижете напълно равномерно и прецизно цялата коса, без притеснения от грешки и неравности. Гребените се поставят с лекота, като дори подмяната на отделните приставки няма да отнемат повече от броени секунди.

Машинка за подстригване Kuster разполага и с четка за почистване, ключе за регулиране на главата и олио за смазване, които ще Ви позволят да поддържате своя инструмент в перфектно състояние, за да се радвате на неговата помощ за максимално дълъг период от време. Доверете се на Козметик лайн при избора на професионални уреди, защото ние сме се постарали да подберем само най-доброто за нашите верни клиенти.

Допълнителни компоненти:

  • Гребени от 3, 6, 9 и 12мм;
  • Четка за почистване на главата;
  • Олио за смазване;
  • Ключе за регулиране на главата – 1бр.

Сподели
Предишна публикацияМетална тясна преса
Следваща публикацияПедикюрен стол

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here