BgWoman Здраве Най-добрите продукти на Аквасорс за деца

Най-добрите продукти на Аквасорс за деца

77
0

Най-добрите продукти на Аквасорс за деца

Продуктите на Аквасорс могат да помогнат на всяко дете да расте здраво, енергично и щастливо. Благодарение на натуралните си съставки, те са отлична превенция срещу вируси и патогени за цялото семейство.

Децата са по-податливи на инфекции от възрастните и се нуждаят от хранителни добавки, особено при смяната на сезоните. При тях вроденият и адаптивният имунитет все още не са съзрели и това води до повишена чувствителност към вирусите. Бебетата и децата в предучилищна възраст са изложени на по-висок риск от боледуване и защото често имат различни дефицити.

Продуктите на Аквасорс от vodorasli.bg могат да подкрепят имунитета на децата и да им осигурят важни хранителни вещества. Ако детето страда от една или повече инфекции, то се нуждае и от повече нутриенти.

Зелена енергия

AquaSource Organic Green Energy е отлична формула от три важни органични компонента: Аквасорс водорасли, спирулина и люцерна. Те работят в изключително добра синергия помежду си, така че да осигурят на всеки повече енергия, по-силен имунитет и оптимални когнитивни функции.

Добавката е подходяща за деца, тъй като подпомага имунната им система по един естествен начин. Освен това Зелена енергия подобрява и умствената дейност, укрепва цялостното здраве и снабдява организма с желязо и други важни вещества.

КолАктив 3 Коластра

Коластрата е една от най-добрите суперхрани за подрастващите. Тя съдържа растежни фактори, минерали и витамини, които помагат на детския организъм да стане по-силен и устойчив.

КолАктив 3 също подпомага и храносмилателните процеси, благодарение на отличното действие на Ацидофилус и Лактоферин. Добавката се препоръчва особено на боледуващите по-често деца.

Есенциални мастни киселини

Есенциалните мастни киселини на Аквасорс са в течна форма, което ги прави идеални за децата. Можете да ги предложите на детето в комбинация с любимия сок и то няма да има нищо против. Всички родители знаят колко труден би могъл да бъде приемът на капсули и таблетки, дори когато децата станат по-големи.

Есенциалните мастни киселини са подходящи за децата и защото поддържат здрави лигавиците, повишават устойчивостта към вируси и патогени и са важни за мозъка и нервната система. Освен това Аквасорс използва над 98% органични съставки и гарантира, че в добавките няма ГМО и други вредни вещества.

Плодова енергия

Аквасорс Плодова енергия осигурява естествена подкрепа на имунната система и достатъчно енергия за активен начин на живот. Добавката съдържа широка гама важни хранителни вещества като витамин С, антиоксиданти и минерали, така че е изключително подходяща за подрастващия организъм.

Аквасорс Плодова енергия може да бъде подкрепа за цялото семейство, особено при смяна на сезоните. Препоръчваме я на всички, които живеят активно, спортуват редовно и се нуждаят от повече енергия.

Органичен Витамин Д

Поддържането на нивото на витамин D на вашето дете по естествен начин понякога се оказва не толкова лесно, особено ако прекарвате много време на закрито. Неговото значение обаче за детския организъм е много голямо. Витамин d гарантира, че калцият от храната се усвоява добре.

Аквасорс ви предлага Органичен Vitamin D с червени водорасли – отлична формула за силен имунитет, здрави кости и зъби. Червените водорасли и кълновете от люцерна допълват действието на vitamin d по уникален начин, така че да получите съвършен продукт за цялостна подкрепа.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here