BgWoman Красота Бижута Пръстени с камъни Сваровски

Пръстени с камъни Сваровски

523
0

Пръстени с камъни СваровскиБижутата вече не са символ на просперитет и власт, както в миналото и се носят от милиони хора по света. Пръстените в частност са едно от най-масово използваните бижута, като формата и материалите от които са изработени са все по-разнообразни. Най-масово се носят пръстени с камъни Сваровски, тъй като кристалът не е толкова скъп, като скъпоценните камъни и позволява едно бижу да бъде украсено с множество миниатюрни или един голям камък.

Доста често виждаме медийни звезди окичени с огромни пръстени, които понякога покриват два или три пръста от ръката. Тези пръстени са почти винаги с кристал Сваровски, като металът, от който са изработени може да бъде благороден или имитиращ благородните метали – материал.

Големи и екстравагантни бижута е удачно да се носят вечер, при официални поводи или сценични изяви в съчетание с избрания тоалет. В ежедневието е препоръчително да се носят по-изчистени форми с един малък или множество миниатюрни кристали Сваровски.

Богатата гама цветове на кристалите, позволява те да бъдат съчетавани с други аксесоари със същия цвят или дори с цвета на тоалета.

Един пръстен с марка Сваровски може да бъде с идеално комбинирани бели и черни кристали, както и с различни други цветове. Кристалите Сваровски са изключително нежни и поддържането на пръстените инкрустирани с такъв камък изискват много специални грижи. Най-важно условие е да не ги носите постоянно, в ежедневието, тъй като има вероятност да повредите или надраскате камъка. Винаги съхранявайте бижутата Сваровски в отделна кутия и ги сваляйте при всяко измиване на ръцете със сапун.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here