BgWoman Красота Бижута Приложение и грижа за кристалите Сваровски

Приложение и грижа за кристалите Сваровски

39
0

грижа за кристалите СваровскиКамъните имитиращи диаманти и други скъпоценни камъни са всъщност вид стъкло. Не обикновено стъкло, а много висок клас кристал, който се обработва по специална технология и със специални инструменти, изобретени и патентовани специално за тяхната изработка от Даниел Сваровски.

Сваровски започва с простата изработка на стъкло, преминава през кристални орнаменти за полилеи, копчета и светлоотразители в автомобилостроенето и стига до империя, създаваща кристални камъни за бижутерията и модната индустрия в цял свят.

Приложението на кристалите Сваровски в бижутерията е безкрайно. Почти няма накит, който да не може да бъде успешно заменен с изделие на топ бижутерите на компанията. Марката Сваровски показва всяка година своята нова колекция бижута, като във всяка от тях присъства нов продукт, разработен с помощта на водещи дизайнери в бижутерията и модата, които са не само клиенти, а и добри партньори на компанията.

И на нашия пазар вече може да се намери богат избор от истински изделия на Сваровски, чието качество и идентичност се гарантират при покупката със сертификат. Тъй, като знаем, че броят на притежателите на Сваровски не е малък, ще дадем някои ценни съвети за грижата към бижутата с кристали:

На първо място кристалите Сваровски не обичат твърдите предмети. Бъдете особено внимателни да не нараните и издраскате вашите бижута. Съхранявайте ги в отделни кутии и не ги смесвайте с други накити.

Не мокрете кристалите със силни сапуни и абразивни и химични препарати. Сваляйте ги, когато чистите дома си и ги почиствайте само с леко влажно парче плат от немъхест материал.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here