BgWoman Красота Бижута Висулки от бяло злато

Висулки от бяло злато

206
0
Висулки от бяло златоВисулките от бяло злато са едно много шикозно и елегантно бижу. Техният по-студен цвят и излъчване ги прави подходящи за инкрустиране с камъни в студени тонове.
Подходящи за инкростиране към висулките от бяло злато са диамантите, които са идеални за по-платежоспособните клиенти или кристалите Сваровски, които не отстъпват по външни характеристики и блясък, но пък са на много, много по-ниски и примамливи цени. Подходящи са също така полускъпоценните камъни в по-студени тонове (например синьо), но все пак всичко зависи от личните предпочитания на клиента.

Бялото злато като материал е изключително качествено. За да се получи белия цвят такъв, какъвто се изисква за да има висулката съответните естетически стойности, обикновеното жълто злато трябва да се смеси с бял висококачествен метал.

Това може да е сребро, платина, паладий и други подобни. Цената на една висулка от бяло злато може да варира според това какви са другите метали, които са използвани за да се получи съответното бижу. Така например ако се използва платина цената съответно ще е много по-висок, от колкото ако се използва сребро.

Висулките от бяло злато могат да се подложат на процес, който е известен под името родиране. Това представлява обработка с родий. Родият е най-скъпият метал.

Когато се използва за обработка на висулки от бяло злато, то придава изключителна здравина на повърхността, прави висулката устойчива на издраскване и нараняване, а на самата повърхност на бижута от бяло злато придава изключителен блясък, който може да се сравни с отражение на огледало. Обработената с родий висулка от бяло злато има съответно по-високи естетически качества и е по-атрактивна за клиентите.

Висулките от бяло злато могат да са не само изработени от този материал, но могат и да имат покритие от бяло злато, което да е положено върху друг материал, например върху сребро.

Това се практикува от Сваровски, където бижутата масово са сребърни за да бъдат по-достъпни за потребителите, но не рядко се поставя покритие от различни други благородни метали, например както е в случая с бялото злато.

Висулките от бяло злато могат да се купят както лично при посещение на съответния бижутериен магазин, така и по интернет. Повечето компании, които предлагат бижута по интернет са описали много внимателно и детайлно с какви качества разполага съответния продукт. Много често бижутата се предлагат и със сертификат за качество, което се спазва стриктно от Сваровски.

Сподели
Предишна публикацияКолиета Сваровски
Следваща публикацияВисулки с диаманти

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here