BgWoman Красота Козметика Как да избера парфюм за подарък?

Как да избера парфюм за подарък?

303
0

парфюми prouveТова въобще не е лесно, дори бихме добавили, че е невъзможно да отгатнеш вкуса на даден човек и да избереш най добрият парфюм за него. Ако желаете все пак да научите как се правят невъзможни неща прочетете цялата тема.

Как да разбера дали ще харесат моят подарък парфюм ?

За начало ще въведем една условна точкова система с максимум 10 точки.

При изборът на подарък за друг човек най-важното нещо е да запазим изненадата, но как да я запазим когато се притесняваме да не сгафим?

Ами когато се страхуваме да не сгафим, единственият начин да се справим със страха е точно като сгафим, защото после няма да има от какво да ни е страх или иначе казано трябва да придобием увереност в себе си, че точно този подарък е правилният и най-хубавият.

Веднъж убедим ли себе си после ще можем да обедим всеки. Харесайте парфюмът вие самите и всеки ще го хареса – това ви дава цели 3 точки.

Много важен фактор при изборът на подарък е марката. Изберете уникалните парфюми Prouve, чиято реклама се върти постоянно и имате още 1 точка.

Ако човекът, който има празник е възрастен, определено му вземете по-тежък аромат, а ако е млад можете да вземете и тежък но вероятността да му хареса е по малка. Спазете това правило и имате още 1 точка.

При възможност вземете най-големият флакон. Това ви носи още 1 точка.

Знаете ли любимият цвят на празнуващия ? Да това означава, че имате още 2 точки и знаете какъв цвят трябва да бъде подаръкът.

Знаете ли дали харесва студът или топлината. Провеждани са много изследвания които показват, че хора, които харесват студа предпочитат повече цветните флорални аромати, докато хората, които обичат топлината предпочитат цитрусови до плодови аромати. Ако харесва студа, получавате още 2 точки, ако харесва топлината получавате 1 точка.

Ако правите подарък на мъж прибавете още една точка.

Ако имате събрани 8-10 точки има 95% шанс да сте улучили подаръка.

Ако сте събрали под 8 до 6 точки късметът ви най-вероятно няма да ви предаде.

Под 4 точки шансът е 50/50

Под 2 точки можем само да гадаем

Ако нямате нито една точка, но сте убедени, че искате да подарите парфюм най-добре ще е да изберете парфюм по-свои критерии така, че поне на вас да ви харесва.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here