BgWoman За дома Xiaomi Roborock S5 Max за перфектна чистота у дома

Xiaomi Roborock S5 Max за перфектна чистота у дома

205
0

Xiaomi Roborock S5 MaxНито един дом не може да се счита за подреден, ако подовете са мръсни. Само че не всеки от нас разполага с време и енергия да поддържа перфектно чисти плочките или килимите вкъщи. Децата, домашните любимци и други външни фактори понякога могат да направят така, че тази задача да изглежда невъзможна. Това е основната причина, поради която огромна част от потребителите препоръчват Xiaomi Roborock S5 Max на своите близки приятели.

Става дума за чудесното попълнение на семейството на роботизирани прахосмукачки на Roborock. Xiaomi Roborock S5 Max е специализирана както в сухо, така и мокро почистване, което я превръща в перфектния домашен помощник в почистването. Тя съвместява в едно функциите на прахосмукачка и моп, което прави почистването още по-прецизно и ефективно.

Съдържание

Как да използвате Xiaomi Roborock S5 Max?

Много лесно – с помощта на самозалепващата лента, предоставена в комплекта, инсталирайте зареждащата колона и специалната влагоустойчива облицовка, след което остава единствено да напълните вода и да стартирате почистването.

Не забравяйте да изтеглите и официалното приложение Mi Home от Google Play, за да можете да правите индивидуални, още по-гъвкави настройки.

След инсталацията то ще ви подкани да влезете с вашия акаунт в Xiaomi (ако все още нямате акаунт, просто си създайте такъв). След това натиснете едновременно бутона „Начало“ и бутона за захранване на S5 Max, за да актуализирате Wi-Fi, а после добавете устройството.

Интерфейсът на приложението е много лесен за употреба. Почти всичко се извършва автоматично от софтуера S5 Max. Натиснете бутона с три квадрата и знака „+“, за да определите режима на почистване и нивото на водата. След натискане на бутона „Clean“, устройството ще започне сканиране и почистване на избраната от вас зона.

С Xiaomi Roborock S5 Max почистването е много по-забавно, а къщата е по-чиста

След приключване на работата, приложението ще ви покаже карта на зоната, където е извършено почистването. Може да включите режима за запазване на картата, така че устройството да запомни конфигурацията на стаята и да я използва при следващи почиствания. Системата е толкова „умна“, че след анализ на вече свършената работа, тя ще може сама да открие по-ефективни и по-бързи маршрути, които да се използват при следващото почистване.

След като запазите картата, можете да започнете да използвате още по-интересни функции. Например, ако щракнете върху бутона Area, можете да изберете една или няколко зони за почистване. След като приключите с настройките, просто кликнете върху бутона „Почистване“ и прахосмукачката-робот ще започне работа, следвайки вашите настройки.

С възможностите за фина настройка можете да създадете невидима стена за S5 Max, тоест да попречите на устройството да почиства някои части от дома ви, ако това е необходимо.

За да научите още много любопитни подробности около перфектната работа на Xiaomi Roborock S5 Max, посетете Mobisector, където моделът се предлага на промоционална цена!

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here