BgWoman Красота Козметика За страстта, парфюмите и хората.

За страстта, парфюмите и хората.

602
0

Може да се изненадате, но парфюмите датират от стотици, хиляди години? Древните египтяни са открили силата на парфюмите и ароматите позната ни в днешни дни. Други цивилизации са ги използвали много преди това за религиозни ритуали. За съвременния човек парфюма е средство за социализиране и привличане.

за парфюмаОригиналните, маркови парфюми, умело приложени на ключови места наистина могат да дадат желания резултат. Освен на пулс точките, по дланите и косата, парфюмите се впръскват и на места от тялото, които дамите очакват да бъдат целунати. Така аромата преследва своята жертва часове след като срещата е приключила, и изпълва с похот мислите на „ароматизирания“.

Същото оръжие действа безотказно и в ръцете на мъжете. Умело подбраният скъп, марков мъжки парфюм, подчертава неимоверно стила, характера и сексапила на мъжа и изтръгва признания между приятелки, като: „Легнах си с него защото не можах да устоя на парфюма му…!“ или „ … направо ми се иска да му разкъсам дрехите и да го изям…”

Данни от проучвания показват, че добавянето на синтетични феромони в мъжките и дамските парфюми увеличава драстично сексуалните контакти на участниците в проучванията. Над 80% вярват, че парфюма има силата да повлияе на страстта в едната или другата посока. Учени занимаващи се с човешкото обоняние твърдят, че хубавия дамски парфюм примесен с аромата на чиста женска плът възбужда мъжа на подсъзнателно ниво. От друга страна при нежния пол е доказано,че мъжките парфюми стимулират част от мозъка, която е директно свързана със сексуалното желание при жената.

36% от участниците споделят, че „вкусните аромати“ подлудяват още на първа среща.Това са аромати с нотки на ванилия, бадем и т.н. Плодовите нотки владеят сърцата на 28% от анкетираните, а цветните нюанси са с около 18% от привържениците на френски парфюми. Още малко факти и цифри: около 35% от мъжете биха преспали с жена само защото ароматът и ги привлича, 43% си фантазират за аромата на жената, а други споделят в проучването, че най-хубав секс са имали, когато чаршафите са били нежно пропити с дамски парфюм.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here