BgWoman Интересно Счетоводни услуги за малка фирма в София

Счетоводни услуги за малка фирма в София

31
0

Счетоводни услуги за малка фирма в София

Нямате възможност сами да водите счетоводните си услуги, не можете да си наемете вътрешен счетоводител, вие сте малка фирма и имате само няколко документа месечно, искате правова счетоводна и данъчна защите. Тогава Вие имате нужда от счетоводна къща или счетоводител на свободна практика в София.

Можете да използвате нашите квалифицирани счетоводни услуги. И, разбира се, ние също ще се погрижим за вашите данъци или ще предложим какви данъчни облекчения можете да използвате. Счетоводството може да се води по електронен път, ние ще ви покажем всичко и ще го предоставим. Нашите експерти имат дългогодишен опит и страхотни знания.

Счетоводството всъщност дава най-добрата отчетност за вашият бизнес, може във всеки един момент да се види как върви бизнеса Ви, от къде идват приходите, колко са разходите Ви, какъв е финансовият резултат, дали сте на печалба или загуба.

Ние Ви препоръчваме, да отделите средства за счетоводни услуги на външен счетоводител, за да може да се фокусирате върху бизнеса си. Счетоводните къщи могат да водят счетоводството, както на много малки фирми така и на средни и големи фирми. Вече при големите фирми, работата става в пъти повече и е нужно да се наеме счетоводител на щат, на работното място.

Какво можем да направим за вас?

Ние ще поддържаме пълното Ви счетоводство – независимо дали сте юридическо лице ЕООД, ООД или ЕТ. Счетоводните услуги за ЕООД и ООД, в град София не се различават по никакъв начин данъчно и законово.

Ако използвате само просто счетоводство (данъчни регистри), разбира се, можем да направим същото.

Ние ще поддържаме вашите отчети за заплатите, така че всичко относно заплатите,   командировките и непаричните придобивки на служителите на вашата компания.

Също така ще Ви предоставим услуги в областта на данъчното консултиране , ще Ви консултираме относно данъчната оптимизация.

Ние ще ви помогнем, ако имате нужда от услуги за външен одит.

Ще изготвим декларация за данък върху доходите.

Ние ще изпълним Вашите задължения, свързани с ДДС , удържане на данъци и други за Вас.

Накратко, ние ще уредим всичко за вас в областта на счетоводството, така че да не се притеснявате за нищо и да можете да се съсредоточите върху вашия бизнес. Ще се радваме да отговорим на всеки ваш въпрос или да се консултираме с вас по каквото и да било в областта на счетоводството, заплатите, данъците и одита.

Ние Ви подготвяме фишовете за заплатите, вносните бележки и всичко свързано с труда и работната заплата (ТРЗ), за вашата фирма. Изчисляваме осигуровките и осчетоводяваме персонала на фирмата, като разход за вашата дейност.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here