BgWoman Красота Мода Какво е нужно да знаем при пазаруване от електронните магазини за бельо?

Какво е нужно да знаем при пазаруване от електронните магазини за бельо?

622
0

Покупката на бельо от физически магазин е лесна, особено ако пазаруваме за себе си. Можем да усетим материята, да проверим степента на еластичност, да премерим и да видим реалния цвят на всеки отделен модел. Малко по-сложни са нещата при електронните магазини за бельо, но те пък са достъпни в цялата страна и в тях можем да открием продукти, до които нямаме друг достъп. По-ниските цени са допълнителен плюс на електронните сайтове за продажба на бельо.

Какво е нужно да знаем, за да си гарантираме успешна покупка на качествено бельо?

Основно предимство на електронната търговия е предлагането на висококачествено марково бельо. Онлайн можем да закупим изделия на марки, които не са сериозно представени във физическите магазини за бельо в нашата страна, при това на по-ниска цена и без да губим от ценното си време.

Не всяка покупка на марково бельо от електронен магазин, обаче е удачна. Възможността да се окажем разочаровани и да се наложи да сменим закупения продукт е сериозна и не по вина на продавача, а по наша вина – защото не сме направили правилната поръчка. За успешна онлайн покупка на дамско, пък и на мъжко бельо е нужно да знаем:

Точния си размер

Свикнали да купуваме бельото си от физическите магазини, рядко ни се налага да гледаме етикета, указващ размера. В повечето случаи само с един поглед можем да преценим дали сутиенът ще ни бъде по мярка и дали бикините ще се усещат като втора кожа или ще се впиват грозно в плътта.

При пазаруване от електронните магазини за бельо е важно да знаем точния размер на сутиена, в това число обиколката плюс размера на чашките. Трябва да се вземе предвид и дебелината на подплънките, в случай, че има такива. Добре е да се пазарува от магазини, предлагащи изделия, чиито размери отговарят на утвърдените стандарти, а още по-хубаво ако на сайта има таблица, по която да определите точния размер.

Какво ви отива и какво не

Имайте предвид, че на снимките в електронния магазин за бельо са показани топ модели с безупречни фигури, на които всеки модел приляга перфектно. Ако не можете да се похвалите с подобни физически данни, е добре да проучите внимателно кой тип бельо ще ви подхожда и кой ще влоши визуално нещата.

Дамите, почитателки на прашките трябва да знаят, че този модел дамски бикини подхожда на добре оформено и стегнато седалище. Бразилианите и боксерките са най-добър вариант за жените с по-едър ханш, но те скъсяват оптически краката. Ако сте от не особено стройните представителки на нежния пол, дълбоко изрязаните класически бикини са най-доброто решение. При избора на сутиен избирайте внимателно размера на чашката и обиколката. Впиващите се в плътта ластици и преливаща от чашките плът не са сред най-приятните гледки.

Запознайте се с особеностите на материалите

Материалите, използвани за направата на дамско бельо са предимно синтетични влакна с висока еластичност. Те са по-добър вариант от естествения памук по отношение на разтягане, устойчивост на опън и визия, но някои от тях могат да предизвикат неприятни кожни реакции. Добре е да се запознаете с материалите, от които са изработени, предлаганите в електронните магазини за бельо изделия. Колкото и да ви харесва даден модел, не го купувайте в случай, че сте чувствителни към изкуствените материи, а се насочете към по-семплите памучни изделия.

 

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here