BgWoman Красота Грим Червено червило – вечната класика!

Червено червило – вечната класика!

736
0

червено червилоСимвол на вечната женственост, запазена марка на много от холивудските икони от близкото минало. Това излъчване може да бъде постигнато толкова лесно, колкото и обратното – ако не е поставено правилно, последствията за външния ни вид може да са доста неприятни.

Носено от звезди като Гуен Стефани, Риана и (най-вече!) незабравимата Мерилин Монро, червеното червило изглежда НЕУСТОИМО.

Когато за първи път сложат червено червило, някои жени намират нова любов, докато други добавят още нещо в списъка.

НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ ПРАВИ ТОВА!

Истината за червеното червило е, че всеки може да го носи, но трябва да знаеш как да избереш точния нюанс и да го нанесеш правилно. Най-голямата грешка, която можете да направите, когато решите да си сложите червено червило, е да не съобразите останалия грим и да заприличате на клоун. Буквално. Ето няколко тайни, с помощта на които да бъдете неотразими, когато си слагате червено червило.

Как да изберем и нанесем червеното червило

Уверете се, че устните ви са гладки и в добро състояние. Можете да нанесете балсам за устни, за да ги подготвите. Оставете да попие хубаво, нежно отстранете излишъка.

Преди да си сложите червилото нанесете коректор, особено в ъгълчетата на устните; така червилото няма да се размаже неприятно.

Избирайте нюанса според цвета на кожата си. Например, ако сте с по-тъмна кожа на лицето, изберете червено червило с кафяв отенък, а за най-светлите – червено с оранжеви нюанси. Отидете в професионален магазин за козметика, където могат да ви консултират и да изпробвате различни варианти.

Очертайте и запълнете устните с молив, който е малко по-тъмен от цвета на червилото, така формата им ще изпъкне по-добре, а червилото ще се запази по-дълго върху устните ви. Не пропускайте ъгълчетата на устните – за по-добро нанасяне отворете леко уста.

Важно!

Много често срещана грешка при купуване на червило е да се пробва на опакото
на ръката. Винаги пробвайте върху възглавничките на пръстите, там цвета на кожата е
най-близък до устните.

И не забравяйте – носете го със самочувствие! Червеното червило „крещи”:
“Аз съм истинска жена, аз съм секси!”, излъчвайте го!

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here