BgWoman Взаимоотношения Любов 5 вида секс, които всяка жена трябва да пробва

5 вида секс, които всяка жена трябва да пробва

740
0

видове сексСекса е едно от най-големите удоволствия в живота! Преди да се обвържете за цял живот, в който да правите секс само с един-единствен човек, опитайте да се насладите на цялата гама от възможности, които сексуалните връзки предлагат.

Или поне на част от тях. Ето няколко предложения за страхотен секс, който си струва да опитате!

Съдържание

Секс с непознат

Даже не сте сигурна точно как се казва, защото сте се запознали преди малко и сте била толкова заслепена от чара му, че почти не сте чули името му. Можете да срещнете непознатия на път, на морето или пък на улицата. Възползвайте се от флирта! Сексът с непознат е едно от най-силните изживявания. Непознатият е достатъчно неангажиращ, което ни предразполага да свалим маските и задръжките и да се наслаждаваме на момента.

Секс след скандал

Преди малко сте се скарали жестоко? Няма по-добро време за секс от това! Гневът е мощен афродизиак. Може да започне и по-грубичко, малко борба голи няма да ви навреди, стига да не се наранявате, разбира се, а само ще разпали още повече огъня на страстта.

Голяма възрастова разлика

Знам какво си представяте: по-възрастните мъже ще ви ухажват и ще ви подаряват подаръци, а с по-младите от вас няма да излезете от спалнята цяло денонощие. Съвсем не  е задължително да е така. Пробвайте и можете да научите много за мъжете по принцип, както и за собствената си сексуалност.

Със самата себе си

Нарича се мастурбация и е абсолютно здравословна и задължителна част от сексуалния ви живот. Ако сама не откриете какво точно ви харесва и кое ви влудява до полуда, може да чакате с години, докато някой друг разбере и започне да ви го доставя. Обичайте се!

С друга

Не това не ви прави лесбийка, а експериментаторка! И не, не е нужно да стигате до края! Можете поне да пробвате да се целувате с друго момиче. Не се брои обаче, ако го правите, за да привлечете мъжкото внимание; най-добре е далеч от хорските очи! Разберете повече за собствените си сексуалност и табута.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here