BgWoman Красота Бижута Обеци Сваровски – стил и изящество

Обеци Сваровски – стил и изящество

195
0

Обеци СваровскиSwarovski има слава като едно от имената с най-добра репутация в производството на обеци. Известният в цял свят австрийски бижутериен гигант предлага приблизително 220 модела обеци Сваровски, които варират значително по отношение на стила, в който са създадени.

Обеците Сваровски могат да бъдат изключително удобни и ежедневни и да се използват от всяка жена за срещи с приятели, за лекции в университета или за ежедневно носене в офиса, но могат да също така и изключително елегантни и сложно изработени, което да ги направи предпочитани по-скоро за официални поводи като коктейли, специални вечер, сватбени тържества, балове и други.

Обеците Сваровски обикновено се създават от сребро, но почти винаги имат покритие. Някои модели обеци Сваровски запазват по-светлия и студен метален блясък на среброто, защото биват покрити с родий (най-скъпият метал), платина, паладий или бяло злато, докато други придобиват по-топли и ярки нюанси поради по-яркия цвят на покритието си от жълто злато или топлите нюанси на розовото злато.

При повечето модели обеци Сваровски са налице така обичаните от милиони жени кристали, чийто блясък пресъздава ефекта на диамантено бижу. Най-често се използват именно прозрачните кристали с диамантен отблясък, които прекрасно допълват покритието от родий или паладий. Това че най-често се използват прозрачни кристали обаче, съвсем не означава, че в обеците Сваровски няма и много други нюанси.

Както може би знаете, кристалите се създават изкуствено, а това предполага, че могат да се постигнат всякакви нюанси и багри.
При някои модели обеци Сваровски ще видите, че изработката е почти изцяло от кристали, като могат да се съчетаят два, три или повече цветове или пък да се заложи на еднотипни нюанси.

Разнообразието в дизайна и самата изработка на обеците Сваровски също драматично варира от един модел до друг. Докато някои модели имат съвсем малки размери и наподобяват миниатюрен брилянт, то други са изработени с шикозни висулки и се поклащат закачливо при всяко движение на главата, дори и най-лекото помръдване.

Разбира се, не малко модели обеци на известната австрийска марка Сваровски са съвсем нестандартни и за този, който е свикнал със стила на този бранд може да е доста изненадващо да открие колко нетипични и в същото време оригинални и интересни предложения има всъщност.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here