BgWoman Красота Бижута Висулки за мъже

Висулки за мъже

138
0
Висулки за мъжеВисулките са неделима част от всяко едно колие и на практика над 90% от хората споделят, че това е основна и най-важна част от колието, без значение дали то е от злато, сребро, стомана или от друг материал. жените традиционно предпочитат по-нежно изработени висулки, но какво търсят мъжете? За тях със сигурност може да се каже, че имат не по-малко изисквания от дамите и са не по-малко претеницозни щом става въпрос за бижута.

Какви висулки търсят мъжете?

Разлика в големината е първото, което отличава мъжките и дамските висулки. Докато жените предпочитат по-малки, фино изглеждащи и нежни висулки с внимание към детайла и изработката, то при мъжете висулките се приемат по-добре когато изглеждат по-големи. Цени се по-суровата изработка, по-изчистените форми и се изразява предпочитание към по-малобройните детайли.

Какви материали предпочитат мъжете?

Обикновено розовото злато е най-малко търсено за изработката на мъжки висулки, защото този цвят се приема за по-нежен и така да се каже по-женствен, макар че някои от най-добрите бижута за мъже са изработени именно от розово злато, но това е друг въпрос. Традиционно жълтото злато и платината са много търсени заради по-високата си стойност и заради това, че чрез тях мъжът ще може да демонстрира положение в обществото и по-добър материален статус.

Среброто се търси също изключително много и доста подходящо за изработката на мъжки висулки. Интерес представлява това, че един не много скъп материал е все пак сред най-предпочитаните – става дума за стоманата, която идеално се връзва с представите на силния пол за стил и красота в изработката на бижута.

Мъжките медальони и висулки на марката Сваровски

Известната австрийска марка Сваровски предлага доста добро и атрактивно разнообразие от висулки предназначено за представителите на силния пол. Противно на очакванията на потребителите, Сваровски далеч не се специализира единствено в създаването на фини дамски бижута от кристални елементи. Брандът предлага на пазара широка гама от висулки предназначени специално за мъжете, които държат на външния си вид и на своя стил.

Предлагат се различни медальони, кръстове и други, които са изработени основно от медицинска стомана или сребро. Сребърните висулки нормално имат покритие от родий, тоест преминали са процеса родиране. Повечето от висулките са подходящи за закачане както на кожени колиета, така и на колиета от стомана или сребро.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here