BgWoman Пътуване Предимството на летищните трансфери пред другите възможности за превоз

Предимството на летищните трансфери пред другите възможности за превоз

214
0

GS travelКогато пътуваме, искаме да стигнем възможно най-бързо до крайната цел, като по възможност това се случи комфортно и приятно. GS Travel осигурява тази възможност, като реализира трансфери от най-големите летища в България, както и трансфери до зимни и летни курорти.

Предимства на пътуването с GS Travel

Понякога чужденците, пристигнали в България, а и самите българи, след дълго отсъствие от родината, се чувстват дезориентирани в бързо разрастващите се големи градове у нас. Затова ние имаме решение, вместо да се лутате из София или Пловдив, Варна и Бургас, потърсете ни, за да ви превозим сигурно до вашия адрес, крайна точка на пътуване или поредната спирка в дълго изморително пътешествие.

Ние разполагаме с удобни микробуси, разполагащи с всички необходими екстри за добро пътуване. Можем да превозим вас, вашият багаж, велосипед, домашен любимец, както и други вещи. Въпреки, че таксуваме всяко живо същество и всяка вещ на борда, ние предлагаме приятни условия, бързо пътуване и гарантирано пристигане до крайната цел.

Пътуване от Летище София до адрес в София

Нашите бусове са прекрасна възможност да се приеберете у дома след дълго пътуване. Вместо да пренасяте багажа си по спирките на градския транспорт, да се блъскате в метрото или да попаднете на такси с двойна тарифа, изберете GS Travel. Ние ще ви откараме до ваш адрес, като се погрижим това да се случи бързо и комфортно.

Предлагаме цени от 19,99 € за 1-4 места, багажът се таксува допълнително, но има отстъпка за по-голямо количество багаж.

С нас можете да пристигнете без проблем в Банско, Боровец или Пампорово. Нашите превозни средства са оборудвани добре и се придвижват в планината, като комфортът от пътуването е не по-малък от този в София или до друг голям град.

С нас можете да пристигнете без проблем и в летен курорт. Можем да ви закараме на север до Албена и на юг до Несебър, Созопол и Слънчев бряг. Ако ви се ходи на море, по което и да е време на годината, ние сме готови да ви превозим до българското Черноморие.

Предлагаме и пътуване до големите градове, като крайна точка са Пловдив, Варна, Бургас, но можем и да ви върнем в София от всеки от трите изброени областни града.

Велико Търново е истинска приказка през зимата, а лятото е пълно с оживление и туристи. Затова, ако ви се отдъхва по болярски, сме готови да ви заведем до перлата в короната на българските стари столици. С нас ще се придвижите комфортно до Велико Търново, а ако бързате за Летище София от болярския град, ще ви заведем възможно най-бързо.

Велинград е градът на мебелната индустрия в България. Ако пътувате до това населено място по работа или за почивка, разчитайте на нас да ви отведем спокойно и сигурно до дестинацията.

Нашата фирма предлага бърз, надежден и качествен транспорт до дома, хотел или друг адрес в големите градове и курорти на България.

Напиши коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here